Bugun...



Geleceğin kaptanları diplomalarını aldı, tankçı astsubay yat kaptanı oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Yat Kaptanlığı ve Gemi İnşaatı Bölümlerini bitiren 18 üniversiteli diplomalarını aldı. Törende diplomasını 2 yaşındaki oğlu ile birlikte alan tankçı emekli astsubay 43 yaşındaki Hakan Erdem damgasını vurdu. Erdem “Yıllarca şerefli ordumuzda tankçılık yaptım, şimdi yat kaptanlığı yapacağım” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-05-2022 17:55:37 Tarih: 31-05-2022 17:42

Geleceğin kaptanları diplomalarını aldı, tankçı astsubay yat kaptanı oldu

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Meslek Yüksek Okulu Yat Kaptanlığı ve Gemi İnşaatı Bölüm’lerinden mezun olan 18 öğrenci için diploma ve kep atma töreni düzenlendi. Şükran Rauf Nasuhoğlu Araştırma ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sırrı Süreyya, Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tuncay Kuleli, Bodrum kent Konseyi Başkanı Arif Yılmaz, BODTO Meclis Başkanı İlhan Ersan, Bodrum STS Okul Gemisi Kaptanı Mustafa Cengiz, Ali Erkan Bezirgan, Muğla Büyükşehir Belediye başkan Yardımcısı  Oğuz Kaan Bardakçı,  Bodrum Denizciler Derneği Başkanı Erol Erdoğan, biri kız 18 öğrenci ve velileri katıldı.

 

Emekli tankçı astsubay Hakan Erdem ve oğlu Buğra Erdem

 

TANKÇI ASTSUBAY OĞLU İLE BİRLİKTE YAT KAPTANLIĞI DİPLOMASINI ALDI

Törende diplomaları verilen öğrenciler arasında bulunan evli ve bir çocuk babası tankçı emekli astsubay 43 yaşındaki Hakan Erdem, diplomasını 2 yaşındaki oğlu Buğra Erdem ile birlikte aldı, Erdem salondakiler tarafından dakikalarca alkışlandı. Erdem “yıllarca şerefli orduma hizmet ettim, emekli oldum. Şimdi ise denizlerde kaptan olarak ülke turizmine hizmet edeceğim” diye konuştu.

 

 

MAVİ VATANI SAVUNACAK NİTELİKLİ PERSONELE İHTİYACIMIZ VAR

Öğrencilere diplomalarını veren Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tuncay Kuleli “Ülke olarak üç yanımız denizlerle çevrili. Bu denizleri kullanırken özellikle Mavi Vatanımızı savunurken çok nitelikli ve eğitimli personele ihtiyacımız var. Burada sadece işini iyi yapan nitelikli eleman yetiştirmiyoruz, aynı zamanda ülkesini seven, milli manevi değerlere sahip öğrenciler bireyler yetiştiriyoruz. Yat Kaptanlığı ve Gemi İnşaatı bölümlerindeki öğrencilerimiz teknolojinin en son yeniliklerinden ve çağın gerektirdiği gibi yararlanarak eğitimlerini tamamladılar ve ülke hizmetine hazır hale geldiler, yolları açık olsun” dedi.

Törenin sonunda mezun olan öğrencilerden tek genç kız olan Gülşah Işık’ın “Selametle” sözleri ile genç kaptanlar keplerini havaya attı, tören sona erdi.

 

Prof. Dr. Tuncay Kuleli

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI