Bugun...



Geceyarısı yurtta çıkan kavgada 6 öğrenci yaralandı

MUĞLA'nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesi’ndeki üniversite öğrenci yurtlarında çıkan kavgada 6 öğrenci yaralanarak hastanelik oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 31-03-2022 03:24:28 Tarih: 31-03-2022 03:08

Geceyarısı yurtta çıkan kavgada 6 öğrenci yaralandı

Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Kötekli Mahallesi’ndeki Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü'ne ait Turgutreis Erkek Öğrenci Yurdu'nda  saat 00.30 sıralarında bilinmeyen nedenle iki öğrenci grubu arasında başlayan sözlü tartışma büyüyünce tekme tokatlı kavgaya dönüştü. Kavgada sandalye ve sopaların kullanıldığı iddia edildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans yönlendirildi.

 

Yemekhanede başlayan ardından sokaklara taşan kavgayı duyan ve diğer yurtlardan da gelen öğrencilerde artınca olay büyüdü. Yaklaşık iki saat süren tartışma ve kavga güçlükle önlenirken yaralanan 6 öğrenci ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Yaralanan öğrencilerin hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken 4 öğrencide ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken çok sayıda emniyet görevlisinin yurtların bulunduğu mahallede bekleyişinin sürdüğü belirtildi.

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI