Bugun...



Gazeteci Nuran Şefkatlioğlu yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yıllarca Hürriyet Gazetesi’nin Kuşadası muhabirliğini yapan emekli gazeteci Nuran Şefkatlioğlu iki hafta önce tespit edilen kanser hastalığı nedeniyle yaşamını yitirdi. Şefkatlioğlu, Bodrum Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı Faysal Şefkatlioğlu'nun ablasıydı.

facebook-paylas
Tarih: 10-06-2022 12:30

Gazeteci Nuran Şefkatlioğlu yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve yıllarca Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Hürriyet Gazetesi’nin muhabirliğini yaptıktan sonra emekli olan iki çocuk annesi 57 yaşındaki Nuran Şefkatlioğlu iki hafta önce gittiği Antalya’da birden rahatsızlandı. Özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Şefkatlioğlu’na ileri dönemde akciğer kanseri teşhisi kondu. Şefkatlioğlu dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

Bodrum Halikarnas Motor Sporları Kulübü Başkanı ve Türkiye Motosiklet Federasyonu üyesi Faysal Şefkatlioğlu’nun ablası olan Nuran Şefkatlioğlu’nun yarın Bitez Mahallesi Adliye Camii’nde düzenlenecek törenin ardından Bitez Mezarlığı’nda toprağa verileceği belirtildi.

Faysal Şefkatlioğlu yaptığı açıklamada “Ablam Bodrum ve Kuşadası’nda yaşıyordu, iki hafta önce Antalya’da fenalaşınca hastaneye kaldırıldı, kanser olduğu saptandı. Ve dünde yaşamını yitirdi. Herşey çok ani ve hızlı gelişti, büyük bir şok ve üzüntü içerisindeyiz, Allah rahmet eylesin” dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI