Bugun...



Galatasaraylılar Bodrum'da şampiyonluğu kutladı, gecede Real Madrid'e giden Arda Güler konuşuldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde, Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği tarafından 23’üncü şampiyonluk kutlaması düzenlendi. Arda Güler’in Real Madrid'e transferini değerlendiren Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Arda Güler benim çok sevdiğim, mükemmel bir oyuncu. Bahtı açık olsun. İnşallah gittiği kulüpte de başarılı olacağına inanıyorum. Daha çok genç, sadece bir ağabey ve baba tavsiyesi olarak buradaki disiplini orada da devam ettirsin” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 08-07-2023 13:01

Galatasaraylılar Bodrum'da şampiyonluğu kutladı, gecede Real Madrid'e giden Arda Güler konuşuldu

Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği tarafından Galatasaray’ın 23’üncü şampiyonluğu kapsamında kutlama gecesi düzenlendi. Göltürkübükü Mahallesi’nde bir otelde düzenlenen geceye Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray ve A Milli Takım eski teknik direktörü Fatih Terim, Türkiye Basketbol Milli Takımı ve Panathinaikos Baş Antrenörü Ergin Ataman, Galatasaray’ın eski oyuncuları Selçuk İnan, Ümit Karan, kongre üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede Terim ve Özbek birbirlerine sarılıp, bir süre sohbet etti. Program kapsamında Başkan Özbek konuşma yaptı. Konuşmaların ardından sanatçı Zeynep Casalini sahne aldı.

 

Dernek Başkanı Cankat Boylu yaptğı konuşmada, "Galatasaraylılar, 23. şampiyonluk kutlamamızda bizlerle birlikte olduğunuz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Cumhuriyet’imizin 100. yılında şampiyonluk kupasını kazanmak gerçekten çok anlamlı oldu. Daha önce aynı şeyleri hiç yaşamadığımız, benzer başarıları da olmayan, üstelik rütbemizin de farklı olduğu malum takımlar bir araya gelerek bizi şampiyon yapmamak için çok uğraştılar ama yine mayıs ayının son günü şampiyon olmak Galatasaray’ımıza nasip oldu. Dedikleri gibi onlar adı konulamayan büyüklüklerinin keyfini süredursunlar, biz adı konan tüm başarıları yaşamaya devam ediyoruz. Camiamıza tekrar birlik, beraberlik ortamını getiren Sayın Başkanımız Dursun Özbek ve yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Takımımıza kolej takımı havası ve ruhu veren, bizlere büyük mutluluklar yaşatan Okan Buruk hocama ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Tebriklerin en büyüğü de fiyatların 3-4 kat artmasına rağmen stadyumu hınca hınç dolduran büyük Galatasaray taraftarımıza ve Galatasaray’ın en büyük gücü olan Ultraslan’a. Son bir teşekkür de dernek yöneticilerime ve değerli üyelerimize. Bizler her maç, her zaman takımımızın yanında olduk" dedi.

 

 

 “ARDA GÜLER DİSİPLİNİ DEVAM ETTİRSİN”

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “1905 Bodrum Galatasaraylılar Derneği’nin daveti üzerine buradayız. Onlarla beraber olmak çok keyifli. Seçimlerden önce yine buraya gelmiştim. Geldiğim zaman Bodrumlu Galatasaraylılara sözler vermiştim. Şu anda verdiğimiz sözlerin hepsinin yerine gelmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Verdiğimiz sözler tek tek gerçekleşti. En önemlisi de Cumhuriyetin 100’üncü yılında kupayı kazanmak çok önemliydi. Bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum. Kupa el birliğiyle kazanıldı ve şu an hep birlikte bunun keyfini çıkarıyoruz. Zor bir sezona hazırlanıyoruz. İnşallah bu sezonda başarılarımız devam edecek. Gelecek sene inşallah yine burada şampiyonluğun kutlamasını yaparız. Galatasaray çıtayı çok yüksek tuttu, sürpriz isim her zaman var. Bu sene de çok iyi bir takım kurma peşindeyiz. Arda Güler de benim çok sevdiğim, mükemmel bir oyuncu. Bahtı açık olsun. İnşallah gittiği kulüpte de başarılı olacağına inanıyorum. Daha çok genç, sadece bir ağabey ve baba tavsiyesi olarak buradaki disiplini orada da devam ettirsin. Zor bir kulübe gitti, başarılı olması hepimizi gururlandırdı. Kendisine başarılar diliyorum inşallah yüzümüzü ak çıkarır” diye konuştu.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI