Bugun...



Futbol maçının devre arasında evlilik teklifi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dondurma satarken tanıştığı kız arkadaşına hafta sonunda oynanan Bodrumspor-Sakaryaspor maçının devre arasında tribünlerde evlenme teklifi yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-02-2024 16:00:39 Tarih: 13-02-2024 15:55

Futbol maçının devre arasında evlilik teklifi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan mali müşavir Hasan Yalçın Bitez Mahallesi sahilinde kardeşinin işlettiği dondurmacı dükkanında satış yaparken tanıştığı bankacı Ayşe Yeniacun’a geçtiğimiz hafta sonu oynanan Bodrumspor – Sakaryaspor maçının devre arasında pankart açarak evlilik teklifi yaptı.Maçın devre arasında arkadaşlarının da yardımıyla “İkimizin kuracağı bir hayatın altına imzanı atar mısın, Benimle evlenir misin?”yazan pankart açan Hasan Yalçın, aldığı “evet” sözüyle mutlu olduğunu belirtti.

 

HAYIR DEMEYECEĞİNDEN EMİNDİM

“Bana hayır demeyeceğinden çok emindim.” dediği sevgilisi Ayşe Yeniacun ile kardeşinin işlettiği dondurmacıda tanıştığını anlatan Mali Müşavir Hasan Yalçın, “Evlilik teklifini yapmakta çekiniyordum. Kabul edeceğini de biliyordum. Bu yüzden de değişik bir evlilik teklifi olsun, anısı olsun istedim. Bu yüzden de, devamlı beraber gittiğimiz Bodrumspor maçında teklifimi yaptım. Bodrumspor’un devamlı yanında olan Asi Tayfa tribününde arkadaşlarımın da yardımıyla teklifi yaptım. Çok mutluyum” dedi.

BİZİM İÇİN GÜZEL BİR ANI OLDU

Sevgilisi Hasan Yalçın’dan bu sıralarda evlenme teklifi beklediğini söyleyen Bankacı Ayşe Yeniacun, “Maçta teklif yapacağını ummuyordum. Arkadaşlarının açtığı pankartı ve önümde eğilen, elinde tek taş yüzüğü ile Hasan’ı görünce şaşırdım. Tabii ki hemen evet dedim. Zaten evlenmeyi planlıyorduk. Bizim için güzel bir anı olacak” diye konuştu.Mart ayında nişanlanmayı, düğünü de Haziran’da yapmayı planlayan Bodrumspor taraftarı Hasan Yalçın ve Ayşe Yeniacun, “Keşke düğünümüzü de Bodrumspor sahasının içinde tüm taraftarlarla beraber yapsak” dediler.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI