Bugun...



Fren yerine gaza basınca ortalığı savaş alanına çevirdi, bir kedi öldü, 2 araç hasar gördü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen kazada otomobilini park etmek isteyen sürücü fren yerine gaza basınca demir korkulukları devirip, binaya çarparak durabildi. Olay anında bir motosiklet üç metre aşağıdaki bahçeye düştü, korkuluklar altında kalan bir kedi öldü, bir otomobilde ise çarpma sonucu hasar meydana geldi.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-01-2023 18:17:20 Tarih: 12-01-2023 18:16

Fren yerine gaza basınca ortalığı savaş alanına çevirdi, bir kedi öldü, 2 araç hasar gördü

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Eskiçeşme Mahallesi Neyzen Tevfik Caddesi’nde bugün akşam saatlerinde meydana gelen kazada 43 yaşındaki Gültekin Etik kullandığı BC5972KO (Ukrayna) plakalı otomobili ile park etmek isterken fren yerine gaza bastı. Önce önündeki motosiklete çarpıp, ardından demir korkulukları deviren Etik, Luna Yatçılık binasına çarparak durabildi.

 

GERİ VİTESE TAKTI ARKASINDAKİ OTOMOBİLE ÇARPTI

Önünde bulunan üç metrelik bahçe boşluğuna düşmemek için bu kez otomobilini geri vitese takan Etik arkasındaki cipe çarparak hasara neden oldu. Etik şaşkınlık içerisinde otomobilden indiğinde motosikletin üç metre aşağıdaki bahçeye uçtuğunu, demir korkuluklar altında kalan bir kedinin ise öldüğünü görünce şok yaşadı.

Kazanın sonrasında olay yerine gelen trafik polisleride büyük şok yaşadı. Etik’in çarptığı hasarlı otomobil çekici aracılığı ile kaldırılırken polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

 

HALA ŞOK İÇERİSİNDEYİM, ÖLÜMDEN DÖNDÜM

Şaşkınlığını üzerinden atamayan Gültekin Etik “Ben spordan döndüm çokta yorulmuştum adeta ayaklarım tutmuyordu, park ederken fren yerine gaza bastı, önümdeki motosiklete sonra korkuluklara çarpıp devirdim. Tam geri vites yaptım bu kez arkamdaki araca çarptım. Hala şok içerisindeyim, otomobil ile aşağıya düşseydim ölebilirdim, kedinin ölmesine çok üzüldüm, başka bir insana zarar verebilirdim, Bodrum’a yerleşmek için Ukrayna’dan dönüş yapmıştık. Bütün masrafları karşılayacağım” diye konuştu.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI