Bugun...



Ezoterizm ve Felsefe Zirvesi gerçekleştirildi

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle Grimoir Akademi ve SevMedya Yayın Grubu tarafından düzenlenen “Ezoterizm ve Felsefe Zirvesi “ yoğun katılımla Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

facebook-paylas
Tarih: 14-11-2022 13:00

Ezoterizm ve Felsefe Zirvesi gerçekleştirildi

Zirvede açılış konuşmalarında Grimoir Akademi kurucusu Selin Acar, “Türkiye’de ilk kez ezoterizmin enine boyuna eline alınacağı etkinliği düzenlemek büyük mutluluk. Bodrum Belediyesi’ne destekleri için teşekkür ediyoruz” dedi. Sevmedya Yönetim Kurulu Başkanı Aslıkan Sevinç Topsakal ise”Heredot dahil birçok felsefecinin geçtiği Bodrum’a bu zirve çok yakıştı”şeklinde konuştu. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ı temsilen zirveye katılan Belediye Meclis Üyesi Taner Mandalinci etkinlik için Bodrum’un seçilmesinden memnuniyetini belirtti.

Düzenlenen etkinlik halka açık olup ücretsiz izlendi ve izleyiciler aktif olarak oturumlara katıldılar. Zirvede Murat İrfan Ağcabay’ın “Toplumsal Uzlaşmaya Karşı Çıkan Filozoflar”, Osman S.Börtücene’nin “Ezoterizm ve Hakikat Kavramı”, Can Sinanoğlu’nun “Psikoloji ve Ezoterizm” ve Fulya Erdemil’in “Sinema alanında Ezoterizm”sunuşları yer aldı.

Kapanışta zirvenin gelecek yıl aynı tarihlerde bu kez uluslararası katılımlı olarak  yine Bodrum’da yapılmasının planlandığı belirtildi.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI