Bugun...



Evlerin arasında çıkan yangın korku yarattı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde evlerin arasında akaryakıt istasyonunu hemen yanı başındaki makilik alanda çıkan yangın korkulu anların yaşanmasına neden oldu.

facebook-paylas
Tarih: 26-06-2021 15:37

Evlerin arasında çıkan yangın korku yarattı

Muğla’nın Bodrum İlçesi Yokuşbaşı Mahallesi Kbırıs Şehitler Caddesi’Ndeki evlerin arasında bulunan makilik alanda başlayan yangın şiddetli rüzgarın etkisi ile hızla büyüdü. Akaryakıt istasyonuna doğru giden yangınları önlemek için Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri ile vatandaşlar vatandaşlar ve akaryakıt istasyonu çalışanları yoğun mücadele etti. Zeytin ağaçlarınında zarar gördüğü yangın bir saatte güçlükle kontrol altına alındı. Söndürme çalışmalarına özel şirketlerin yangın söndürme ekipleride müdahale etti.

Yaklaşık iki hektarlık alanın zarar gördüğü yangın ile ilgili polis soruşturma başlattı. Bölgede yaşayan Emir Delice (45) “Araziden önce dumanlar sonra alevler çıktı, bölgede şiddetli rüzgar vardı, birden büyüdü., Bahçe hortumları kazma kürek ne varsa müdahale ettik, ardından itfaiye ekipleri geldi. Yangın akaryakıt istasyonu bölgesinde tehlike yarattı” diye konuştu.

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI