Bugun...



Erkek arkadaşının darp ettiği hemşire gece yarısı Bodrum'u ayağa kaldırdı

Bodrum'da gece yarısı meydana gelen olayda bir barda eğlendikten sonra erkek arkadaşı tarafından cadde ortasında darp edilen ve hemşire olduğu iddia edilen genç kadın önce kendisini korumaya çalışan vatandaşlara, ardından basın mensuplarına saldırdı. Polisleri tehdit etti.

facebook-paylas
Güncelleme: 16-03-2022 21:48:33 Tarih: 16-03-2022 19:05

Erkek arkadaşının darp ettiği hemşire gece yarısı Bodrum'u ayağa kaldırdı

Polisin gözaltına aldığı hemşire İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde hızını alamadı, polisleri tehdit etti. Genç hemşire hakkında polisler ve basın mensupları şikayetci oldu.

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Çarşı Mahallesi Hilmi Uran Meydanı’nda dün geceyarısı 01.30 sıralarına meydana gelen olayda bir eğlence mekanından çıkan 24 yaşındaki hemşire olduğunu iddia eden N.A. ile erkek arkadaşı R.T. bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Sokak ortasında kız arkadaşını tekme atarak dövmeye çalışan R.T.’ye önce vatandaşlar ardından bekçi ve polisler müdahale etti.

 

 

 

GÖZALTINA ALINDILAR

Eğlendikleri mekandan aşırı alkollü olarak ayrıldıkları iddia edilen N.A. ile R.T. bu kez kendilerini ayırmaya çalışan vatandaşlar ve olay yerinde bulunan basın mensupları M.Ö. ile T.A.’ya saldırarak makinelerini almaya çalıştı, hakaretler yağdırdı. Olaya müdahale eden bekçi ve polislerede hakaret eden R.T. ile N.A. gözaltına alınarak ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü. Basın mensuplarıda şikayetçi olmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gitti.

 

 

POLİS MEMURUNU SENİ SÜRDÜRECEĞİM DİYEREK TEHDİT ETTİ

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün bahçesinde ifadesinin alınmasını bekleyen N.A. burada ifade vermeyeceğini ve alkol kontrolü yaptırmayacağını belirterek polislere tepki gösterdi. N.A. polis memuru M.A.'ya yönelik “Ben babamı arayacağım ve en üst makamlara haber verip seni buradan sürdüreceğim, hastaneye gitmeyeceğim kimse beni bir yere götüremez dilerim senin çocuklarında benim yaşadıklarımı yaşar bu sana en büyük bedduamdır” dedi. Polis memuru M.A., 144 promil alkollü olduğu belirlenen N.A.’dan şikayetçi oldu, emniyet müdürlüğünde tutanak tutulduğu belirtildi.

 

 

 BASIN MENSUPLARI İLE POLİSDE  ŞİKAYETÇİ OLDU

İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifade verdikten sonra ayrılan basın mensuplarından T.A. “biz gece bir işten dönüyorduk bir kişinin genç kadına yönelik saldırısını vatandaşlarında ayırmaya çalıştığını görünce olayı görüntülemek istedik. Çünkü genç bir kadın darp ediliyordu. Ancak bu kişiler aşırı alkollüydü ve bize de saldırdılar. N.A., elimdeki telefonu alıp yere fırlattı. O.. diyerek ağza alınmayacak küfürler ve tehditler ettiler. Bizde bize saldırdıkları ve darp etmeye çalıştıkları için şikayetçi olduk. Olay yerinde polislerin soğukkanlı müdahalesi olayın müdahalesini ve bizlerin darp edilmesini önledi. Emniyet güçlerine teşekkür ediyoruz. Biz ve hakarete uğrayan polis memuruda kendilerinden şikayetçi olduk. Biz darp, tehdit, hakaret ve mala zarar vermeden şikayetçi olduk” diye konuştu.

N.A. ve arkadaşı R.T. ı emniyet müdürlüğünde ifade verdikten sonra Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI