Bugun...



“En İyi Akdeniz Kruvaziyer Destinasyonu” Ödülü Türkiye’nin

ABD’nin en önemli kruvaziyer seyahat dergilerinden Porthole Cruise Magazine, 22 yıldır geleneksel olarak düzenlediği Okurların Seçimi Ödülleri’nin 2020 kazananlarını açıkladı. Buna göre Türkiye, en iyi destinasyonlar kategorisinde “En İyi Akdeniz Kruvaziyer Destinasyonu” ödülüne layık görüldü.

facebook-paylas
Güncelleme: 28-03-2021 20:52:32 Tarih: 28-03-2021 20:49

“En İyi Akdeniz Kruvaziyer Destinasyonu” Ödülü Türkiye’nin

Akdeniz, Karayipler’in ardından kruvaziyer hatlarının en çok ziyaret edildiği ikinci destinasyon olma özelliğine sahip. Türkiye rüya gibi destinasyonlar içeren Akdeniz havzasının eşsiz güzellikteki seyahat duraklarını barındırıyor. Türkiye’nin önde gelen kruvaziyer limanları ziyaretçilerine denizi, doğası ve geçmişi antik döneme dayanan tarihi ile pek çok zenginlik sunuyor:

 

 

 Üç büyük imparatorluğa ev sahipliği yapmış iki kıtayı birleştiren İstanbul Meryem Ana Evi ile kutsal bir mekan olan Efes’e açılan kapı Kuşadası Türkiye’nin üçüncü büyük liman kenti olarak tarihi hazineleri barındıran İzmir güney kıyısında samimi, tarihi ve doğal bir atmosfere sahip Bodrum ve Likya uygarlıkları, Toros Dağlarının eşsiz coğrafyası ile Pamfilya’yı keşfetmek için mutlaka görülmesi gereken bir liman olan Antalya…

 

 

Türkiye’nin kruvaziyer turizmindeki en büyük kozu ise, MedCruise tarafından da “Pandemi Sürecinde Sektöre En Yüksek Bağlılığı Gösteren Doğu Akdeniz Kruvaziyer Limanı” ödülüne layık görülen Galataport İstanbul projesi…

 

2021’in bahar ayları itibariyle kruvaziyer gemilerini ağırlamaya hazırlanan Galataport İstanbul, dünyada ilk kez kurgulanan kapak sistemi ile yerin altında inşa edilen kruvaziyer terminalinin yanı sıra, gastronomiden sanata, yeni nesil alışverişten eğlenceye kadar hayatın her alanını kapsayan Akdeniz’de bir çekim merkezi olacak.

 

 

Porthole Cruise Magazin gibi prestijli bir yayının bu yıl da Türkiye’yi Akdeniz’in en iyi kruvaziyer destinasyonu seçmesi kruvaziyerlerin seferlerine başlamasından sonraki dönem için turizm alanında beklentileri önemli ölçüde arttırdı. 

 

 

Fort Lauderdale merkezli derginin 37 kruvaziyer ve 15 destinasyon kategorisindeki kazananları, derginin sadık okuyucuları tarafından belirleniyor. Okuyucular değerlendirmelerini en sevdikleri yolcu gemilerine, en sevdikleri araç içi olanaklara ve favori kruvaziyer etkin noktalarına çevrimiçi oy vererek gerçekleştiriyorlar. Porthole Cruise Magazine 25 yıldır, kruvaziyer tatil deneyimi yaşamak isteyen okuyucularına destinasyonlar, gastronomik deneyimler sağlık ve alışveriş temalı yolculuklar ve en son seyahat trendleri hakkında bilgiler veriyor. 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI