Bugun...



Elektrik trafoları Bodrum'un kabusu oldu

Muğla’nın Milas ilçesi ile Bodrum ilçelerinde sık sık patlayan elektrik trafoları panik ve korkuya yol açıyor.

facebook-paylas
Tarih: 01-08-2023 16:59

Elektrik trafoları Bodrum'un kabusu oldu

Muğla’nın Milas ve Bodrum ilçelerinde son bir ayda 10’dan fazla elektrik trafosunun patlaması ve yanması korku ve heyecan neden oldu. Mahalle aralarına, evlerin bitişiğine ve çocuk parklarına yerleştirilen trafolarda meydana gelen patlamalar nedeniyle yangınlar çıktı, mahalle duman altında kaldı.

Son olarak Ortakent Mahallesi Cumhuriyet Caddesi ‘Ndeki trafo patladı ve yanın çıktı. Trafodan dumanların çıktığını görenlerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ve AYDEM ekibi sevk edildi. 

 

 

Trafoya giden elektrik ekiplerce kesildikten sonra yangın söndürüldü. Yangın sonrası, bölgede elektrik kesintisi yaşanırken emekli öğretmen 58 yaşındaki Ali Kandemir “İnsanların içine içine trafo yerleştirilir mi, burası çarşı merkezi önünden geçen çocuk kadın veya hayvan olabilir, bu patlamada bir canlı zarar görse hesabın kim verecek. Trafolar son günlerde serseri mayına döndü, ne zaman nerede patlayacağı belli değil” dedi.

Torba'daki Çocuk Parkı'na bBodrum Belediyesi'nin izni ile AYDEM tarafından trafo yerleştirilmiş, vatandaşların ve çocukların uyarısı dikkate alınmamıştı. Duyarlı olan iki kurumada teşükkr ediyoruz.




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI