Bugun...



Eğitim'in Annesi Mahinur Uslu’yu son yolcuğuna öğrencileri uğurladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde eğitim ve öğretim için yaptığı okul ve hayırlarla bilinen Eğitim Annesi Mahinur Uslu bugün eğitim camiası. Sevenleri ve öğrencilerinin gözyaşları içerisinde toprağa verildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 06-10-2022 22:15:32 Tarih: 06-10-2022 20:39

Eğitim'in  Annesi Mahinur  Uslu’yu son yolcuğuna öğrencileri uğurladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve eşi Cemal Uslu ile birlikte Bodrum’un Kumbahçe Mahallesi’nde yaptırdığı Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu ile eğitim yararına yaptığı hayırlarla bilinen ve TBMM tarafından Üstün Hizmet Madalyası ile ödüllendirilen 91 yaşındaki Mahinur Uslu dün yaşamını yitirmişti.

 

SON YOLCULUĞUNDA ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI

Mahinur Uslu bugün Bodrum’daki Adliye Camii’nde kılınan ikindi namazını takip eden cenaze namazı ile son yolculuğuna uğurlandı. Uslu’nun cenaze törenine Belediye Başkanı Ahmet Aras, Uslu’nun akrabaları Mahinur Cemal Uslu Ortaokulu’nun öğrencileri ellerinde Uslu’nun fotoğrafları ve Seni Okulda Yaşatacağız ve Kalbimizde Yaşayacaksın yazılı pankartlarla son yolculuğuna uğurlandı.

 

 

Eşi Cemal Uslu’yu 18 Ekim 2015 tarihinde kaybeden ve çocuğu olmadığı için binlerce öğrenci benim çocuğumdu diyen Uslu gözyaşları içerisinde torağa verilirken akrabası Metin Gür “Eniştem ve yengemin çocukları yoktu. Bu nedenle binlerce öğrenci onların evladı gibiydi, öğrencileri son olarak 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda evinin önünden geçmiş O’da onlara el sallamıştı, ömürleri Atatürk’ün çizdiği yolda Cumhuriyet ilkeleri doğrultusunda öğrenci yetiştirmekti” diye konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ise yaptığı açıklamada "Değerli Bodrumlular merhaba.. Bir Bodrumlu olarak, varlıklarıyla Bodrum’a değer katan, Bodrum sevgileri ve hayırseverlikleri ile hayranlık uyandıran melek kalpli Bodrumluların aramızdan ayrılmasına, çok üzülüyorum. Ne yazık ki dün, bu melek kalpli Bodrumlulardan biri olan Sayın Mahinur Uslu Hanımefendi de aramızdan ayrıldı. Rahmetli eşi Cemal Uslu ile birlikte Bodrum’a kattıkları değerleri asla unutmayız, unutamayız. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun ailesinin, sevenlerinin ve tüm Bodrum’un başı sağolsun" dedi.

Mahinur Uslu  Gümbet Türbe Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI