Bugun...



DUMFED Muğla İl Başkanı Demirel: Günümüzün en büyük sorunu bağımlılık

Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Federasyonu (DUMFED) Muğla İl Başkanı iş insanı Murat Demirel oldu. Demirel yaptığı açıklamada “Amacımız uyuşturucu-sigara bağımlılığı gibi toplum ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar ekran bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 13-10-2023 14:08

DUMFED Muğla İl Başkanı Demirel: Günümüzün en büyük sorunu bağımlılık

Dünya Uyuşturucuyla Mücadele Federasyonu'nun (DUMFED) teşkilatlanma çalışmaları kapsamında Muğla İl Başkanlığı görevine Murat Demirel getirildi.

GÜNÜMÜZÜN EN BÜYÜK SORUNU BAĞIMLILIK

Demirel, bağımlılığın günün en büyük problemlerinden biri olduğunu belirterek, "Yetişkin genç çocuk, hatırı sayılır çoğunlukta birey hayatının gidişatını madde ile alt üst edebiliyor. 2022 yılında faaliyete geçen federasyonumuz, dünyanın herhangi bir yerinde ve ülkemizin dezavantajlı bölgelerinde yaşayan, bağımlılık öyküsü bulunan ya da bağımlılığa yakalanma riski taşıyan okul çağı ve öncesi çocukları, gençler, boşanmış kadınlar, yetişkin erkekler, bağımlılık tedavisi görmüş ve topluma entegrasyon sağlamaya çalışan işsiz bireylere ışık tutmayı hedefliyor" dedi.

TOPLUMUN RUH SAĞLIĞINI KORUMALIYIZ

Demirel, sözlerini şöyle sürdürdü "Amacımız, yurdumuzda milli-manevi değerlerimiz, ahlaki ve kültürel bir kalkınma atmosferi içinde içki, uyuşturucu-sigara bağımlılığı gibi toplum ve gençliğin beden ve ruh sağlığını tahrip eden bağımlılıklar yanında, kumar ekran bağımlılığı gibi gençliğe ve topluma zarar veren bütün zararlı alışkanlıklarla mücadele etmek. Federasyonumuz, milli kültürüne bağlı nesiller yetiştirmek, içki, uyuşturucu madde, sigara tüketimini ve diğer kötü alışkanlıkları, devlet organları ve sivil toplum kuruluşları ile de iş ve gönül birliği yaparak asgariye indirmek amacı ile kurulmuştur."




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SAĞLIK Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI