Bugun...



Dilencilere operasyon yapıldı bir kişiden 1040 TL. çıktı

Muğla'nın Milas ilçesinde zabıta ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda yakalanan dilencilerin üzerinde yapılan aramada bir kişiden 1040 TL. çıktı, paraya el konuldu.

facebook-paylas
Tarih: 09-03-2022 19:29

Dilencilere operasyon yapıldı bir kişiden 1040 TL. çıktı

Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Milas Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü halkın manevi duygularını istismar ederek ilçe genelinde dilencilik yapan şahıslara karşı operasyon düzenledi. Yakalanarak Zabıta Müdürlüğü binasına getirilen şahısların üzerilerinden çıkan paralara el konuldu.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, cami önleri, kavşak ve yaya kaldırımlarında vatandaşların dini ve manevi duygularını istismar ederek dilencilik yapanlara göz açtırmıyor. İl dışından gelen dilenciler de yaşadıkları şehirlerine gönderiliyor. Operasyonda yakalanan dilencilere 5326 sayılı Kabahatler Kanunu'nu gereğince yasal işlem ve cezai işlem uygulanarak üzerilerinde tespit edilen bin 40 TL paraya da el konuldu. Kucaklarında küçük çocuk bulunduran dilencilere Milas Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından ayrıca işlem yapıldı.

Milas Belediyesi, vatandaşları rahatsız ederek dilenciliği bir meslek haline getirmiş kişiler ile ilgili Zabıta Müdürlüğü'nün 153 numaralı hattına bildirilmesi durumunda gerekli işlemlerin yapılacağını belirtti. 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI