Bugun...



Devrilen safari cipteki ölen 5 kişinin son fotoğrafları ortaya çıktı

3 gün önce meydana gelen safari turu kazasında 5 kişi hayatını kaybetmişti. Kazada ölen turistlerin ölmeden önce verdikleri son poz ve tur firması yetkililerinin tura katılan turistlere bulundukları uyarıların görüntüsü ortaya çıktı.

facebook-paylas
Tarih: 26-08-2022 15:04

Devrilen safari cipteki ölen 5 kişinin  son fotoğrafları ortaya çıktı

Geçtiğimiz Çarşamba günü Marmaris'ten safariye çıkan turistlerin içinde bulunduğu cip dönüş yolunda kaza yaptı. Devrilen cipte bulunanlardan 5 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine kaza yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yol trafiğe kapatıldı. Kaza yerinden gelen ilk görüntüler kazanın şiddetini gözler önüne serdi.

 

SON FOTOĞRAFLARI ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan Marmaris'in kırsal mahallelerini gezmek için cip turuna çıkan turistlerin yaşadığı ve 5 turistin hayatını kaybettiği talihsiz kaza olmadan önce firma yetkililerinin tur öncesi uyarıları ve verdikleri son poz ortaya çıktı. Görüntülerde cip safari firması rehberlerinin yabancı dilde tura katılan turistlere emniyet kemerlerini takması ve ayağa kalkmamaları uyarıları yapıldığı görülürken, kaza öncesi ölüme el salladıkları fotoğraf ise objektife yansıdı.

 

 

HABERLE İLGİLİ LİNK AŞAĞIDADIR




Editör: Melis Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

Etiketler : marmaris kaza cip

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI