Bugun...



Devlet Hastanesi’nin acı günü, Dr Murat Karamustafaoğlu Vefat Etti...

Bodrum Devlet Hastanesi’nde yıllarca görev yapan Göğüs Hastalıkları uzmanı Dr. Murat Karamustafaoğlu, yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak yaşamını yitirmesi meslektaşları ve Bodrumluları yasa boğdu.

facebook-paylas
Tarih: 22-03-2024 11:13

Devlet Hastanesi’nin acı günü, Dr Murat Karamustafaoğlu Vefat Etti...

Bodrum Devlet Hastanesi’nde Göğüs Hastalıkları Uzmanı olarak uzun yıllar görev yapan ve kısa  bir süre önce emekli olan Dr. Murat Karamustafaoğlu, dolaşım ve solunum sistemi rahatsızlıkları nedeniyle tedavi görüyordu. Özel bir hastanede yoğun bakım ünitesine alınan Karamustafaoğlu yaşamını yitirdi.Bodrum’un sevilen doktorlarından Murat Karamustafaoğlu’nun vefatı büyük bir üzüntüye neden oldu. 

Karamustafaoğlu'nun cenazesinin  bugün  Cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Çamlık Mezarlığı’na defnedileceği öğrenildi. 

Turiçmci Mehmet Dağolu yaptığı açıklamada “Sevgili dostum , Bodrum un sevilen doktoru , Mesleğini en iyi icra eden Dr. Karamustafaoğlu maalesef Vefat Etti...Nurlar içinde ol ! İşıklar yoldasın olsun Uzun yıllar Bodrum Devlet Hastanesi’nde görev yapan Göğüs Hastalıkları uzmanı Dr. Murat Karamustafaoğlu, yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak yaşama veda etti.Karamustafaoğlu'nun cenazesinin Cuma namazı sonrası kılınacak cenaze namazının ardından Çamlık Mezarlığı’na denedilecek” paylaşımı yaptı.

 

 



Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI