Bugun...



Darp edilerek öldürülen Lina’nın cesedi derin dondurucudan çıktı, cinayetin detayları kan dondurdu

Gaziantep'te darp edilerek öldürüldüğü tespit edilen 3 yaşındaki Lina Nazlı Erba'nın cesedi bir işletmedeki derin dondurucuda bulundu.

facebook-paylas
Güncelleme: 27-09-2022 17:22:04 Tarih: 27-09-2022 11:15

Darp edilerek öldürülen Lina’nın cesedi derin dondurucudan çıktı, cinayetin detayları kan dondurdu

Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı, kayıp iki kızını aramak için bir televizyon kanalında canlı yayına katılan anne M.İ. ve eski kocası A.E.’nın verdikleri bilgiler doğrultusunda soruşturma başlattı.

 

KORKUNÇ İDDİALAR

Anne M.İ. kendisine fuhuş yaptıran çocukluk arkadaşı ve sevgilisinin, çocuklarını alıkoyduğunu iddia etti. Bu sırada canlı yayına telefonla katılan komşusu, M.İ.’nin 1.5 yaşındaki küçük kızı Naime’nin kendisine bırakıldığı bilgisini paylaştı.

 

POLİS OPERASYON DÜZENLEDİ

Haber alınamayan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay ise ihbar üzerine harekete geçen Cinayet Büro ekiplerinin Seyrantepe Mahallesindeki bir işletmeye düzenlediği operasyonda derin dondurucuda ölü olarak bulundu.

 

ÜÇ KİŞİ GÖZALTINDA

Darp edilerek öldürüldükten sonra derin dondurucuya konulan çocuğun cesedi incelenmek üzere Adli Tıp’a gönderildi.

Polis ekipleri yürek sızlatan cinayetle ilgili yaptıkları araştırma sonucu üç kişiyi gözaltına aldı. Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

 

 

ZIRHLI ARAÇLA GETİRİLDİLER

Lina Nazlı Erbay’ın darbedilip derin dondurucuya saklanması şüphesiyle Mehmet Aksu, Muhabbet Toz ve Kiraz Alkurt, emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Polis, olası durumlar için adliye önünde geniş güvenlik önlemleri aldı, 3 şüpheli zırhlı araçla adliyeye getirildi.

VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRÜP, BOYNUNU KIRMIŞLAR
Cenazesi dün gece saatlerinde Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan çocuğun otopsi işlemleri tamamlandı. Burada bulunan çocuğun babaannesi Sevim Erbay, gazetecilere, çocuğun vücudunda işkence izlerinin bulunduğunu belirtti.

“Çocuğun nasıl olduğunu bir görebilseniz dünya ayağa kalkar.” diyen Erbay, torununun işkence edilip öldürüldüğünü söyledi.

Torununun ölümüne sebep olanların en ağır cezayla yargılanması gerektiğini anlatan Erbay, “Çocuğumun bütün vücudunda sigara izleri var. Vücudunun her yeri yanmış. Çocuğum şişmiş, boynunu kırmışlar. 10 aydır bana göstermediler çocuğumu. Çocuğumun cesedi 2 aydan fazladır o derin dondurucuda duruyormuş. Darbetmişler. Sigara basmışlar vücuduna. O çocuk aç olarak ölmüş. Annesi, Gamze, Kiraz, Mehmet hepsi bu işin içerisinde” diye konuştu.

Öte yandan Lina Nazlı Erbay’ın cansız bedeninin yarın anne ve babasına teslim edileceği bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI