Bugun...



Dalaman Havalimanı’na sağlıkta yılın turizm markası ödülü

YDA Dalaman Havalimanı sağlıkta yılın turizm markası seçildi. Havalimanı Genel Müdürü Cengiz Ayaz“Almış olduğumuz ödülü gerek yolcu güvenliği açısından gerekse sağlık çalışanlarımız açısından güvenlikli ve sağlıklı seyahat edilebilen konforlu bir ortam oluşmasına var gücüyle destek olan YDA Havalimanları çalışanlarına ve insan hayatına hayat katmak adına hayatını kaybeden sağlık çalışanlarımıza armağan ediyorum” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 13-04-2021 11:01

Dalaman Havalimanı’na sağlıkta yılın turizm markası ödülü

 “ Mersin Sağlıkta Başarı ve Yaşam Ödülleri” yapılan törenle sahiplerini buldu. Pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştirilen ödül törenine Mersin belediye başkanları, YDA Havalimanı Genel Müdürü Cengiz Ayaz , Kurum kuruluş temsilcileri, Mersin’de görev yapan birçok sağlık çalışanı ve basın mensupları katıldı.

 

“YDA HAVALİMANINA SAĞLIKTA YILIN TURİZM MARKASI ÖDÜLÜ”

 

Ödülü alan Ayaz  yaptığı konuşmada sağlık çalışanlarının bir nebze de olsa hayatını kolaylaştırmak adına tüm ekibiyle Dalaman Havalimanı’nda sağlıklı ortamı sağlamak amacıyla canla başla tüm özverileriyle çalıştıklarını belirterek yolcuların erişilebileceği noktalara dezenfektasyon üniteleri koyarak yolcuların kendilerini dezenfekte edebilecekleri bir ortam sağladıklarına belirterek

“Sosyal mesafenin korunması adına Check-in kontuarlarımızın önlerine ayırıcı separatörler yerleştirdik, zemin üzerine sosyal mesafe uyarı stickerları yaptırdık. Yolcularımıza hizmet veren yer hizmetleri personelimizin çalıştığı deskler üzerine ayırıcı paravanlar ekleyerek yolcuların sağlıklı temas noktasında korunmasını sağladIK. Havalimanında oluşturulan PCR merkezinde sağlık çalışanlarına ihtiyaçları olan her konuda destek olduk.” İfadelerini kullandı.

 

 

ÖDÜLÜ SAĞLIK ÇALIŞANLARINA HEDİYE ETTİ

 

Ayaz, “Haklarını ödemenin mümkün olmadığı sağlık çalışanlarımıza bu zorlu günlerde bir nebze de olsa destek olmak adına üç sağlık çalışanına ve ailelerine 1 hafta boyunca her şey dahil tatil hediye ediyoruz” dedi.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI