Bugun...



Dağ Bisikletleri ile şehir içinde yarış heyecanı yaşandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde şehir merkezindeki tarihi çarşı içerisinde dağ bisikletleri ile düzenlenen Bodrum Bike Fest renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmaya katılan yaklaşık 40 sporcu dağ bisikletleri ile antik kentin sokaklarında kurulan platformlarda ve parkurda yarıştı.

facebook-paylas
Güncelleme: 29-05-2022 20:59:03 Tarih: 29-05-2022 18:40

Dağ Bisikletleri ile şehir içinde yarış heyecanı yaşandı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde Türkiye Bisiklet Federasyonu, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Dağ Bisikleti Spor Kulübü tarafından düzenlenen BodrumBikeFest’e 6 ülkeden 40 sporcu katıldı.

 

TARİHİ ÇARŞI İÇİNDE YARIŞTILAR

Bodrum Dağ Bisikleti Spor Kulübü (BODASK) Başkanı Ali Sonay, Vahap Polat ve Almanya’dan gelen İnselhüpfen/İslandhopping Grubu CEO’su Klaus Schenk’inde izlediği yarışmalar  İskele Meydanı, Barış Meydanı, Kale ve Cumhuriyet Caddeleri’ndeki 800 metrelik parkurda düzenlendi. Parkur üzerine dağ bisikletleri için kurulan yükseklik platformlarında bazı yarışmacılar zor anlar yaşarken ilginç mücadeleye sahne olan yarışmayı yerli turistler kadar ilçede çarşıyı gezmeye gelen yabancı turistlerde ilgi ile izledi.

 

 

BODRUM BİSİKLET TURİZMİ İÇİN HER TÜRLÜ ŞARTLARA SAHİP

Dünya Bisiklet Turizminin marka ismi Alman İnselhüpfen/ıslandhopping Grubunun Kurucu CEO’su Klaus Schenk ise 24 yıldır Türkiye’nin bisiklet turizmine açılmasını beklediklerini söyleyerek, “Bisiklet turizmi için gerekli tüm doğal güzelliklere sahip olan Bodrum’un buna öncülük etmesine özellikle sevindim. Dün Çamlık Köyü’nün dağlarında bugünde Bodrum şehir içerisinde düzenlediğimiz yarışmalar büyük ilgi gördü ve kente hareketlilik getirdi” dedi. Yarışmanın ardından ilk üç dereceye girecek sporculara ödülleri bu akşam düzenlenecek tören ile verilecek.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI