Bugun...



Cumhuriyet Halk Evleri Gümbet Şubesi açıldı

Cumhuriyet Halk Evleri Gümbet Şubesi bugün törenle açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 10-10-2022 19:39

Cumhuriyet Halk Evleri Gümbet Şubesi açıldı

Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Gümbet Şubesi Gümbet Pazaryeri’nde bugün düzenlenen tören ile hizmete girdi. Açılış için düzenlenen törene CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP İlçe Başkanı Halil Karahan, dernek yöneticisi Mazhar Karakaya, yönetim kurulu ve dernek üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Dernek Başkanı Mazhar Karakaya yaptığı açıklamada “Bodrum tüm mahallelerinde herkese yardım götürmek için yoğun mücadele veriyoruz. Ahmet Aras’ın destekleriyle ailelerimize öğrencilerimize kırtasiye ve okul giysileri yardımı yapıyoruz. Daha çok insana ulaşmak için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Şu anda 187 üyemiz bulunuyor. Konacık ve Gümbet’te şubelerimiz var, sayısınıda hızla arttıracağız. Hedef ve hayallerimizi gerçekleştireceğiz. Bodrum’da ihtiyacı olan her kişiye ve aileye ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ahmet Aras ise “Bodrum’un eğitim,. Kültür ve sosyal hayatına yıllardır önemli hizmetleri olan Cumhuriyet Halk Evleri Bodrum Şubesi’nin yenilenen öve tekrar bakımı yapılarak büyütülen Gümbet dersliklerinin açılışı bizim için çok büyük anlam taşıyor. Bu konuda her türlü desteği vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI