Bugun...



Çökertmeli pansiyon işletmecisi yaşamına son verdi

Çökertme Koyu'nda Pansiyon işletmeciliği yapan 30 yaşındaki Serdar Şahin'in kız arkadaşı İngiltere’ye gidince ayrılığa dayanamayıp intihar ettiği iddia edildi. Şahin’in babası kaptan Yılmaz Şahin ise yaptığı “Bazen sevdiklerin ecelin olabiliyor ruhun şad olsun oğlum sana yakışmadı bu gidişin hem de hiç, yaktın bizi oğlum” demesi yürekleri dağladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 26-07-2021 16:06:38 Tarih: 03-07-2021 16:27

Çökertmeli  pansiyon işletmecisi yaşamına son verdi

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Çökertme Köyü’nde pansiyon işletmeciliği yapan 30 yaşındaki Serdar Şahin, köydeki boş bir binada asılı vaziyette bulundu.

 

ÖLÜMÜ ÇÖKERTME'DE  ŞOK ETKİSİ YARATTI

 

Turistik Çökertme Koyu’nda meydana gelen olayda Serdar Şahin’in bir süre birlikte olduğu iddia edilen kız arkadaşı S. Ç.'nin iki hafta önce İngiltere’ye taşındığı ve kendisinin gidemediği için canına kıydığı iddia edildi.  S.Ç. nin İngiltere’ye gitmesinin ardından pansiyon işletmeciliği yapan Şahin'in İngiltere'ye gidemediği için bunalıma girdiği iddia edildi. Şahin’in pansiyon işleten komşuları “Serdar ve arkadaşı çok iyi anlaşıyorlardı, S.’in İngiltere’ye eğitim için gitmesi ile Serdar’da gitmek istedi, ancak annesini çok seviyordu, hasta olduğu söyleniyrdu Serdar'da bırakmak istemedi  Serdar İngiltere'ye  gidemeyince çök üzüldü, çok efendi, duygusal bir çocuktu” diye konuştular.

 

MEKTUP BIRAKTI HAYATINA SON VERDİ

 

Şahin’in bugün akrabaları tarafından bulunan cesedinin yanında bıraktığı iddia edilen mektupda ise “Mektup’ta , annem babamdan yakınlarımdan özür diliyorum, ölümümden kimse sorumlu değildir” diye yazdığı iddia edildi. Çökertme'deki yakın arkadaşları bildiklerini basın mensuplarına  anlattılar.

 

BABANIN PAYLAŞIMI YÜREKLERİ DAĞLADI, BAZEN SEVDİKLERİN ECELİN OLABİLİYOR OĞLUM

 

Bodrum ve Gökova koylarında gulet yatı ile kaptanlık ve tekne turu yapan baba Yılmaz Şahin ise kendisine ait sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda oğlu ve S. Ç.nin  fotoğraflarını paylaşarak ““Bazen sevdiklerin ecelin olabiliyor ruhun şad olsun oğlum sana yakışmadı bu gidişin hemde hiç, yaktın bizi oğlum” yazdığı görüldü.

Serdar Şahin’in cenazesinin yarın Çökertme Köyü’nde toprağa verileceği belirtildi.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI