Bugun...



Çocuklarının evden kovduğu karı koca çift denize atlayarak intihar etmek istedi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün öğle saatlerinde denize atladıkları iddia edilen yaşlı karı koca çiftin kızları tarafından evlerinden kovuldukları ve onurlarına yediremedikleri için intihar yolunu seçtikleri ortaya çıktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 02-03-2022 14:18:39 Tarih: 02-03-2022 14:17

Çocuklarının evden kovduğu karı koca çift denize atlayarak intihar etmek istedi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde dün öğle saatlerinde vatandaşların gözü önünde el ele tutuşarak denize atladığı iddia edilen TRT İzmir Bölge Müdürlüğü’nden emekli 76 yaşındaki İsmail İ.ile 68 yaşındaki emekli muhasebeci eşi Hülya İ.’yü olayı gören vatandaşlar kurtardı. Vatandaşların yardımı ile denizden çıkarılan yaşlı kora koca ardından ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

 

ÇOCUKLARININ EVDEN KOVMASINI ONURLARINA YEDİREMEDİLER

Yaklaşık iki hafta önce İzmir’den Bodrum’da yaşayan kızlarının yanına gelen ve evde anlaşamadıkları için kızlarının evden kovduğu iddia edilen yaşlı çiftin bu davranışı onurlarına yediremediği için denize atladığı belirtildi. Olaydan sonra Sahil Güvenlik ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü İyiülgün çiftinin ifadesini aldı.

 

 

BODRUM BELEDİYESİ SAHİP ÇIKTI

Yaşlı karı kocanın tedavileri yapıldıktan sonra bugün akşam saatlerinde taburcu edilerek Bodrum Belediyesi tarafından yaşlıların ve kimsesizlerin kaldığı bir otele yerleştirildi. Bodrum Belediyesi tarafından yemek, giysi ve ilaçları karşılanan İsmail İ. İle eşi Hülya İ.’nin bir süre otelde kalacakları ve bakımlarının Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü ekiplerince, yapılacağı ardından İzmir’deki yakınlarının yanına gönderilecekleri öğrenildi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI