Bugun...



Cici Kızlar'dan Bilgen Bengü'nün acı günü, annesini kaybetti

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan Türk pop müziğinin ünlü isimlerinden Cici kızların Bilgen Bengü’nün annesi bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Bilgen Bengü yaptığı açıklamada “Annem tam bir Cumhuriyet kadınıydı, bizi de öyle yetiştirdi. Kartal gibi bir kadındı, mücadeleciydi, çocukların eğitimleri için çok şeyler yaptı, daha ne diyebilirimki” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-05-2021 12:17:42 Tarih: 22-05-2021 12:14

Cici Kızlar'dan Bilgen Bengü'nün  acı günü, annesini kaybetti

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Kadıkalesi yaşayan Türkçe pop müziğin ünlü gruplarından Cici Kızlar’ın kurucusu Bilgen Bengü’nün annesi iki çocuk üç torun sahibi Nihal Aydın bu sabaha karşı yaşamını yitirdi.

 

TAM BİR CUMHURİYET KADINIYDI

 

Annesinin normal bir ölüm olduğunu belirten ve SÖZCÜ’ye açıklamalarda bulunan Bengü Annem çocuklarına, torunlarına kol kanat germiş yıllarca Okul Aile Birliği başkanlığı yaparken öğrencileri için her türlü mücadeleyi desteği vermişti. Tam bir Cumhuriyet kadınıydı, bizleride öyle yetiştirdi. Kartal gibi bir kadındı hep bizlere çocuklara kanat germişti. Acımız büyük başka ne diyebilirim ki “ diye konuştu.

Bilgen Bengü annesinin ölümünü “Canyoldayış, Aşçım, Öğretmenim, Terzim, Sırdaşım, Menecerim, Akıl Hocam, bir ömrü birlikte sırtladığım, Annem , Canım “ sözleri ile paylaştı.

Bengü, kardeşinin ABD'den gelmesini beklediklerini ve annesinin cenazesinin Kadıkalesi Mezarlığı’nda yarın veya pazartesi günü toprağa verileceğini söyledi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI