Bugun...



Cevat Şakir’de kanal açma çilesi, trafiği kilitledi

Bodrum’da sabah saatlerinden itibaren şehir merkezine giren Cevat Şakir Caddesi’nin başından itibaren kanal açma çalışmalarının başlaması vatandaşları isyan ettirdi. Uzun araç kuyrukları oluştu, kanal açma çalışmalarının akşam saatlerine kadar süreceği belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 10-10-2022 11:34

Cevat Şakir’de kanal açma çilesi, trafiği kilitledi

Bodrum Belediyesi'ne bağlı ekipler bu sabah saatlerinden itibaren şehir merkezine inen Cevat Şakir Caddesi (Cezaevi yolu)’nu trafiğe kapatarak kanal açma- temizleme çalışması başlattı.

Yolun trafiğe kapanması nedeniyle şehir merkezine gidecek araçlar Lise Kavşağı’na yönlendirildi. Uzun araç kuyrukları oluştu. Yokuşbaşı’ndan lise kavşağına ve şehir merkezine inen Hasan Reşat Öncü Caddesi, Emin Anter Bulvarı ve Artemis kavşağında trafik kilitlendi.

Evli ve iki çocuk annesi Nermin Çelik “Allah aşkına herkesin işine gücüne gittiği bir saatte bu çalışma yapılır mı? Geceyarısı araç trafiğinin olmadığı saatlerde bu çalışma yapsa kimse mağdur olma, bakın 25 dakikadır şehir merkezine gitmeye çalışıyoruz, yazıktır günahtır bu kadar insana, daha modern çağdaş çözümler bulunamaz mı?" diye konuştu.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI