Bugun...



Büyü yaparak vatandaşı dolandıran karı koca yakalandı

Büyü yapma, büyü bozma ve muska yazarak vatandaşların maddi ve manevi mağdur eden karı koca şikayet üzerine yapılan operasyon ile yakalandı. Büyücü karı kocanın şahıslardan büyünün durumuna göre bin- 20 bin T. Para aldığı iddia edildi.

facebook-paylas
Güncelleme: 22-04-2022 16:51:59 Tarih: 22-04-2022 11:02

Büyü yaparak  vatandaşı dolandıran karı koca yakalandı

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Koru Köyü’nde yaşayan D.Ö. ve eşi H.B.Ö’nün çevre köylerde yaşayan ve ilçe dışından gelenlere üniversiteyi kazandırma, evlendirme, boşandırma çocuk yapma, düşmanının ekonomik işlerini bozma, kocasının geri dönmesini sağlama, piyangodan büyük ikramiye kazandırılması ve benzeri büyü yapma, büyü bozma ve muska yazma işleri karşılığında 1000- 20 bin TL. para aldıkları ve mağdurların isteklerinin yerine gelmemesi üzerine emniyete giderek şikayetçi oldukları belirtildi.

Şikayet ve ihbarları değerlendiren Milas kaçakçılık ve Organize Suçlarla Büro Amirliği tarafından şahısların evine operasyon yapıldı. Gözaltına alınan D.Ö. ve eşi H.B.Ö’nün evinde yapılan aramada büyü yapmak üzere yazıldığı değerlendirilen kağıtlar ve mağdurlara ait evraklar ele geçirildi.

D.Ö. ve H.B. isimli şüphelilerin, ifadelerinin alınmalarının  ardından adliyeye sevk edilecekleri öğrenildi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI