Bugun...



Bu çöpçüyü görenler şoke oluyor. Cadde ve sokakları dans ederek temizleyen belediye görevlisi görenleri şaşkına çeviriyor

Muğla’nın Bodrum ilçesinde cadde ve sokakları elinde süpürge ve çöp küreği ile birlikte dans ederek temizleyen 30 yaşındaki Hüseyin Dağdevirir görenleri şaşkına çeviriyor. Dağdevirir “Beni dans ederek temizlik yaptığı gören turistlerde zaman zaman eşlik ediyor, hem ben mutlu oluyorum hem onlar mutlu oluyor heryeri pırıl pırıl yapıyorum” dedi.

facebook-paylas
Güncelleme: 09-03-2024 12:53:50 Tarih: 09-03-2024 12:51

Bu çöpçüyü görenler şoke oluyor. Cadde ve sokakları dans ederek temizleyen belediye görevlisi görenleri şaşkına çeviriyor

MÜZİĞİ DUYUNCA YERİNDE DURAMIYOR

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ve Bodrum Belediyesi Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü’nde 7 yıldır çalışan temizlik görevlisi 30 yaşındaki Hüseyin Dağdevirir kulağında çalan müzik ve ya restoran ve kafelerden gelen müzik eşliğinde cadde ve sokakları temizleyerek çalışması görenleri şaşkına çeviriyor.

Dağdevirir, çöp el arabasına koyduğu müzikçalar, kulağında kulaklık bir elinde çöp süpürgesi diğer elinde çöp küreği ile dans ederek, ilginç figürler sergileyen temizlik yaparken yerli ve yabancı turistlerde Dağdevir’in ilgi ile izliyor.

 

 

MÜZİK TUTKUNUYUM TURİSTLERDE BANA EŞLİK EDİYOR

Dağdevirir müzik tutkunu olduğunu belirterek “7 yıldır böyle çalışıyorum, hem temizlik yapıp hem süpürge ve kürekle dans ediyorum. Görenler önce şaşırıyor, sonra izliyor, yeril ve yabancı turistler isi zaman zaman bana eşlik ediyor” diye konuştu.

 

 

 

 
 



Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI