Bugun...



BOYD’da yeni başkan Sabahattin Duman

Bodrum Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (BOYD) 9. Olağan Genel Kurulu bugün yapıldı. 2001 yılında kurulan derneğin yeni Yönetim Kurulu Başkanlığında değişim yaşandı. 21 Yıldır Dernek Başkanlığını yürüten Serdar Karcılıoğlu görevini turizmci Sabahattin Duman'a bıraktı. Genel Kurul üyeleri Serdar Karcılıoğlu'nu Onursal Başkanlığa seçti.

facebook-paylas
Güncelleme: 04-12-2022 17:21:32 Tarih: 04-12-2022 16:20

BOYD’da yeni başkan Sabahattin Duman

BOYD Genel kurulu Bodrum Delfi Hotel'de  gerçekleştirildi.  283 üyesi bulunan derneğin genel kurulu Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Karcılıoğlu bir sunum gerçekleştirdi ve yeni dönemde aday olmayacağını belirtti. Karcılıoğlu "21 yıldır Derneğimizin Kuruluşundan beri birlikte omuz omuza görev yaptığımız Sabahattin kardeşime gönül rahatlığıyla bayrağı bırakıyorum. her zaman Yönetimin yanında olduğumu bilmenizi isterim. Daha gerçekleştirecek  çok projemiz var." şeklinde konuştu.

Serdar Karcılıoğlu'nun sunumunun ardından ilan edilen programa göre önce verilen önergeyle Ali Caner Cansever Divan Başkanlığına, Hüseyin Softa Başkan vekilliğine ve Ayşenur Aka Divan katipliğine oy birliği ile seçilerek  divan oluşturuldu ve gündeme geçildi.

 

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Softa Yönetim Kurulu Faaliyet ve Denetleme Kurulu Raporlarını okudu ve Genel Kurul tarafından Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu ayrı ayrı ibra edildi. Gelecek Dönem Bütçesi Sabahattin Duman tarafından genel kurula okundu ve oy birliği ile onaylandı.

 

Yeni Yönetim Kuruluna Danışma Kurulu Teşkili ve Yönetmeliğinin hazırlanması konusunda yetki verilmesi onaya sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Dernek Organlarının seçimine geçildi. Sabahattin Duman tarafından sunulan Yönetim ve Denetleme Kurulları oy birliği ile seçildi.

Dernek Kurulları şu şekilde oluştu.

 

 

YÖNETİM KURULU ASİL      

1         Sabahattin Duman

2         Hakan Şamhal

3         Mehmet Dağoğlu

4         Taner Kökten

5         Hacı Yıldırım

6         Ayşegül Aka

7         Özgenç Fidanoğlu

8         Av. Cihan Çiçek

9         Hüseyin Okundu

10      Cenap Atakçık

11      Sema Apak

 

YÖNETİM KURULU YEDEK    

1         Esra Velington

2         Bilge Koçhan

3         Cevdet Deprem

4         Alişir Şahin

5         Selin Buket Özsüer

6         Fikret Malkoç

7         Savaş Betil

 

DENETLEME KURULU ASİL  

1         Osman Çetok

2         Hakan Eren

3         Gökmen Keskin

 

DENETLEME KURULU YEDEK         

1         Ramazan Duman

2         Lütfü Yağcı

3         Hasan Naci

 

21 Yıldır Derneğin Başkanlığını yürüten ve bu dönem aday olmayan Serdar Karcılıoğlu'nun Onursal Başkanlığı için verilen önerge Divan Başkanlığınca gündeme alındı, oylamaya açıldı ve önerge oy birliği ile kabul edildi.

Dilek ve Öneriler bölümünde Sırasıyla Adviye Yıldız,Serdar Karcılıoğlu ve Caner Cansever söz aldı görüş ve önerilerini sundular.

Son bölümde söz alan Sabahattin Duman Aday gösterdiği Kurullarına duyulan güvenden dolayı Genel Kurul üyelerine teşekkür konuşması yaptı ve çalışmalarına tüm üyelerin katılımını beklediklerini söyledi.

Başka bir gündem maddesi ve öneri olmadığından Toplantı Divan başkanlığınca sonlandırıldı.

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI