Bugun...



Bodrumlu Vanlılar: 50 yıldır Bodrumluyuz, ilçemize önemli ekonomik katkıda bulunuyoruz

Muğla’nın Bodrum ilçesinde altı ay önce kurulan Bodrum Vanlılar Derneği yaptığı açıklamada ilçede yaklaşık 30 bin Vanlı’nın ilçede yaşadığını ve 50 yıldır birlikte hareket ettiklerini açıkladılar. Dernek Başkanı İshak Kalkanlı “50 yıldır işimizi ekmeğimizi burada kazanıyoruz. Vanlı çocuklar artık burada doğup büyüyor. Bodrum’un sorunları hepimizin sorunu. Bu nedene dernek olarak spordan, kültüre iş dünyasından sağlığa kadar her alanda destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

facebook-paylas
Tarih: 20-01-2023 15:24

Bodrumlu Vanlılar: 50 yıldır Bodrumluyuz, ilçemize önemli ekonomik katkıda bulunuyoruz

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Gündoğan Mahallesi’nde altı ay önce kurulan Bodrum Vanlılar Derneği bugün basın açıklaması yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı İshak Kalkanlı, Başkan Yardımcısı Haşim Atasoy,  Yönetim Kurulu Üyeleri Doğan Kırmızıaltın, İbrahim Beydoğan, Mehmet Ali Demiröz, Bahattin Altun, Salih Cihat, Mehmet Kılıçarslan, ile İş İnsanları ve çok sayıda dernek üyesi katıldığı toplantıda yaklaşık 50 yıldır Bodrum’da inşaat sektörü başta olmak üzere 40’a yakın sektörde faaliyet gösteren iş insanlarının yaşadıkları kent ile birlikte özdeşleştiklerinin çok sıkı bağlar kurduklarını anlattılar.

 

SPORDAN EĞİTİMİ HER ALANDA KATKI SAĞLIYORUZ

Dernek Başkanı Kalkanlı açıklamasında  klasik yöre derneği politikalarından ziyade toplumsal değeri olan etkinliklere imza attıklarını belirterek “Amacımız yaşadığım kentin her alanında birlikte hareket etmek. Sağlık, eğitim, yardımlaşma, spor kültür alanlarında bu ilçenin her noktasına katkıda bulunmak. Şu anda 45 öğrenciye burs veriyoruz. İhtiyacı olan ailelerimize maddi ve manevi yardımda bulunuyoruz. Derneğimiz bünyesinde kurduğumuz futbol takımı ile gençlerimizi yarınlara hazırlıyoruz. Bu tek başına yapılacak bir iş değil. Birliktelik ruhu olmazsa, aidiyet duygusu olmazsa bu işleri başarmanız mümkün değil. Bu konuda bizleri yalnız bırakmayan iş insanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

30 BİNE YAKIN VANLI BODRUM’DA YAŞIYOR

Bodrum ekonomisi açısından önemli katkılar ortaya koyduklarını belirten Kalkanlı, “Bugün gerek yöneticilerimiz, gerek üyelerimiz gerekse Vanlı hemşerilerimiz olsun 50 yıldan bu yana Bodrum’da yaşıyoruz. Hemen Hemen her sektörde ciddi üretimler yapıyor ve insan istihdam ediyoruz. Bu bağlamda Bodrum ekonomisine azımsanmayacak düzeyde katkı sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz. Bizler Bodrum’a gönül vermiş insanlarız. Buraya bu kente dair üretimimiz ölçüsünde de yönetiminde de yer almak en doğal hakkımız. Bizim yeni nesil artık burada doğuyor ve burada büyüyor. Dolaysıyla yeni neslimizin kendi benliğini korumasını ancak Bodrum kültürünü de almalarını sağlayacak projelere de imza atacağız. Zaten nüfus yoğunluğu açısından da yüksek sayıya sahibiz. Seçmen bazında 16 bin seçmeni bulunan bir oluşumdan söz ediyoruz. 30 bine yakın Vanlı bu kentte yaşıyor. Toplum yararı olan projelere imza atacağız. Bu konuda duyarlı olan birey, STK ve derneklere gelin  birlikte üretelim insanımıza, toplumumuza şehrimize ve Bodrumumuza bir katkımız olsun mesajını vermek istiyorum” dedi.

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI