Bugun...



Bodrumlu turizmcilerin adayı Köylü “Bodrum turizmi için projeler üretmeye hazırız”

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 2 hafta sonra düzenlenecek olan Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeciler Derneği olağan kongresinde başkanlığını açıklayan turizmci Itır Köylü bugün düzenlediği toplantı ile yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Köylü’ye Dernek Başkanı Halil Özyurt ve yönetim kuruluda destek olduklarını açıkladı.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-06-2021 18:33:24 Tarih: 12-06-2021 17:54

Bodrumlu turizmcilerin adayı Köylü “Bodrum turizmi için projeler üretmeye hazırız”

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bodrum Otelciler ve Turistik İşletmeciler Derneği’nin 23 Haziran 2021 tarihinde yapacağı olağan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu açıklayan turizmci 30 yaşındaki Itır Köylü bugün bir otelde düzenlediği basın toplantısında yönetim kurulu adaylarını tanıttı hedefve projelerini açıkladı.

 

BODRUM TURİZMİNDE ÇITAYI YÜKSELTMEYE GELİYORUZ

 

Bodrum’un önde gelen 20’ye yakın oten genel müdürü ve işletmecisi ile düzenlediği basın toplantısında konuşan Köylü “Turizm STK'larına ilham kaynağı olabilecek bir yönetim modeliyle, derneğimizi ve Bodrum turizminin konumlanma çıtasını yükseltmeye geliyoruz. Derneğimiz  içerisinde tecrübe edindiğim 6 yıllık süreç ve hala yönetim kurulu üyesi olduğum Türkiye Otelciler Federasyonu’ ndaki görevim, teorik bilgilerimi pratiğe taşımamda ve bu sürece hazır hissetmemde büyük katkı sağladı. Özellikle bu süre içinde diğer bölge birliği başkanları ve yerel yönetimler ile iyi ilişkiler içerisinde derneğimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım” diye konuştu.

 

 

AMACIMIZ SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR SİNERJİ YARATMAK

 

Yaklaşık 12 yıldır profesyonel olarak turizm sektörünün içinde olduğunu belirten Itır Köylü amaçlarının sektörün içinde geçtiğin dönemden en etkili biçimde kurtularak kurum imajını güçlendirmek istediklerini belirterek “Bizden sonraki yönetimler için sürdürülebilir sinerjiyi yaratmak istiyoruz. Üyelerimiz ve tüm sektör paydaşlarımızla birlikte çalışıp, fikir üretebilmeyi çok önemsediğimizi belirtmek istiyorum. Üyelerimizi bilgilendirmek için hızla gelişen teknoloji sonucunda turizmde inovatif gelişmelerin takipçisi olarak hem kendimizi güncel tutmak hem de üyelerimize öncü olmak istiyoruz.  İkinci önceliğimiz ise, ulusal ve uluslararası lobicilik faaliyetlerimizi geliştirerek,ülkemizde ve bölgemizde bu kadar istihdam sağlayan, döviz getiren ve paydaşlarına can damarı olan sektörümüzün haklarını korumak ve taleplerine ulaşabilmesi için çalışmak olacak” ifadelerini kullandı.

 

 

BODRUM’UN YEREL VE KÜLTÜREL DEĞERLERİNİ KORUMAK ZORUNDAYIZ

 

Köylü açıklamasının sonunda ise “ Uzun vadeli planlarımız arasında Bodrum'un korunması gereken özgün konseptini oluşturan yerel ve kültürel değerlerini kullanarak, bölgemizi yüksek sezon dışı zamanda da cazibe merkezi haline getirebilmek ve bölgeye hem misafir hem yetenekli insan kaynakları talebini artırmak adına yapılacak faaliyetleri geliştirmek var. Bu yolla turizmde global rekabete karşı bölgeyi kazandırabilir ve uzamış bir işe alım süresi kalifiye personel sorunumuza da dolaylı yoldan çözüm olabilir diye düşünmekteyiz. İnsan kaynaklarıyla yetenek yönetimi ile ilgili yapabileceklerimiz arasında anlaşmalı olduğumuz firma ve eğitim kurumları ile iş birliği içinde sertifika programları ve turizm koçluğu ve de mentörlüğü eğitimleri düzenlemekte var. Bodrum turizminin tanınırlığı ve bilinirliği bizim en önemli misyonlarımızdan biri” dedi.

 

 

YÖNETİM KURULU OLARAK BAYRAĞI KÖYLÜ’YE DEVRETMEK İSTİYORUZ

 

BODER Başkanı Halil Özyurt yaptığı açıklamada 1990 yılından bu yana derneğin üyesi olduğunu ve 22 yılda başkanlığını yaptığını belirterek “Artık yerimizi gençlere bırakmanın zamanı geldi. Yönetim kurulumuz ile yaptığımız toplantıda Itır Köylü ve O’nun oluşturacağı yönetimi destekleme kararı aldık. Tabii herkes dernek başkanlığına aday olabilir. Ancak biz bizi başarıyla temsil edeceğine inandığımız Itır Köylü’ye destek vereceğiz ve yönetim olarak her zaman yanında olacağız” dedi.

 

ITIR KÖYLÜ'NÜN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

 

Itır Köylü,  (BODER Yönetim Kurulu Başkan Adayı/Toloman Hotel İşletmecisi)

Melih Alemdar  Goddess Of Bodrum İsis Hotels Genel Müdürü /Boder Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı)

Mehmet Tulunay Rixos Premium Bodrum Genel Müdürü

Emre Aydınlıoğlu Royal Asarlık Beach Hotel&Spa  /Yönetim Kurulu Üyesi

Serdar Sarıl Bodrum Holiday Resort & SPA

Selin Buket Özsüer Azka Otel  Genel Müdürü

Nilsen Yurdakul Hillstone Bodrum Otel Genel Müdür

Nilsen Yurdakul Hillstone Bodrum Otel Genel Müdür

Kerem Özyurt  Babana Otel  İşletmecisi

İlker Yeşilmen La Blanche Island Hotel Genel Müdür

Ece Yiğit  Açelya Otel Yöneticisi

Dr. İbrahim Özman Milashan Otel

Uğurcan Helvacı Kemanci Apart Restaurant

Mustafa Özçetin Viras Otel Zest Exclusive Hotel Sahibi

Gizem Ulaş  Summer In Garden Otel Sahibi

Ümmügülsüm Özgün Meggs Otel Bodrum

Orkun Tosun  Costa Group Hotels Yönetim Kurulu Başkanı

Sedat Balıkçı  Tiana Hotels İşletmeci

Hadi Türk Hadi Apart ve Otel Bağevleri

Ahmet Balcı The Losh Hotel Otel Sahibi

Yasemin Morhayim Torbahan Otel Yönetim Kurulu Üyesi

Osman Duru Manuela Hotel Danışman

Cumhur Semih Gündoğdu  Selvi Beach Otel




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI