Bugun...



Bodrumlu Fenerbahçeliler’den Anadolu’ya tarih ve kültür turu

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bodrum Fenerbahçeliler Derneği üyeleri aileleri ile birlikte Güney Doğu Anadolu’nun tarihi ve turistik yerlerine ziyaretlerde bulundular.

facebook-paylas
Tarih: 16-10-2023 13:54

 Bodrumlu Fenerbahçeliler’den Anadolu’ya tarih ve kültür turu

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bodrum Fenerbahçeliler Derneği üyeleri aileleri ile birlikte Güney Doğu Anadolu’nun tarihi ve turistik yerlerine ziyaretlerde bulundular. Profesyoınel tur rehberi Fatih Kaya eşliğinde düzenlenen gezide Diyarbakır'ın tarihi mekanları Dört Ayaklı Minare, Ongözlü Köprü ve Ulu Camii'ye giden dernek üyeleri ikinci günde dünyaca ünlü Mardin'e geçerek burada iki gün süresince tarihi Kasımiye Medresesi, Eski Mardin, Süryani Köyü, Dara Antik Kenti, yeraltı zindanı ve Mor Gabriel Kilisesi'ni ziyaret ettiler. Dünyaca ünlü lezzetleri tadarak bölgenin yöresel eğlenceleriyle keyif dolu anlar yaşadılar. Bir sonraki gün Midyat'a geçen aileler Telkariciler Çarşısı ve bölgenin tarihi hanlarını gezdiler. Dördüncü günde ise Hasankeyf ve Batman'a ziyaretleriyle gezilerini sonlandırarak Bodrum'a döndüler.

 

 

Bodrum Fenerbahçeliler Derneği başkanı Mert Sayın "Bu geziye üyelerimizin bir kısmı aileleri ve çocuklarıyla katıldılar. Bu tip gezileri pandemi öncesi ve sonrasında sık sık yapmıştık kış ve ilkbahar aylarında da yeni yerlere gitmeyi planlıyoruz. Dernek üyelerimiz ve aileleri her zaman iç içedir, bu tip faaliyetler ve etkinliklerle dernek yapımızı ve gücümüzü her zaman daha iyi yerlere götürmekte." dedi.

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI