Bugun...



Bodrumlu anne ve 3 çocuğu Almanya’daki yangında yaşamını yitirdi

Almanya’nın Karlsruhe kentinin Kraichtal kasabasında çıkan yangında, ailesi Bodrum'da yaşayan gurbetçi bir anne ile 3 çocuğu yaşamını yitirdi. Feci olayda yaşamını kaybeden 4 kişi, Bodrum’da toprağa verilecek.

facebook-paylas
Güncelleme: 03-03-2022 20:33:42 Tarih: 03-03-2022 12:11

Bodrumlu anne ve 3 çocuğu Almanya’daki yangında yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı  Gündoğan Mahallesi’nde yaşamını sürdüren İsmail Turan’ın evlenip Almanya’ya yerleşen kızı Ebru Turan ile 3 çocuğu evlerinde çıkan  yangında yaşamını yitirdi. Karlsruhe kentinin Kraichtal kasabasında yaşayan Ebru Turan ile ikisi 6, biri 8 yaşındaki üç çocuğunun yaşadığı evde, yangın meydana geldi. Yangında anne Ebru Turan ile çocukları Oğuzcan Turan, Yavuzcan Turan ve Karlo Turan yaşamını yitirdi. Acı haber Gündoğan Mahallesi’ndeki İsmail Turan’ın evine ulaştı. Cenazelerin Almanya’daki işlemlerinin ardından Bodrum’a getirileceği ve Gündoğan Mahallesi’nde toprağa verileceği bildirildi. 

 

 

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ SÖZCÜSÜNDEN AÇIKLAMA

Karlsruha Emniyet Müdürlüğü Sözcüsü Ralf Minnet, yaptığı açıklamada, yangının nasıl çıktığının bütün ayrıntılarıyla incelendiğini söyledi. Karlsruhe Savcılığı ile Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan ortak açıklamada ise, Kraichtal-Unteröwisheim kasabasında tek ailelik bir binanın çatı katında öğle vakti çıkan yangında 41 yaşındaki anne, 6 yaşındaki ikizleri ve 8 yaşındaki çocuğunun yaşamanı yitirdiği bildirildi. İlk belirlemelere göre yangının çatı katındaki daireden çıktığını bir kundaklama ihtimalinin bulunmadığı kaydedildi. Yangının çıkış nedeni henüz kesin olarak belirlenemezken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Bodrum’da cenazeleri defnedilecek olan anne ve üç çocuğunun halen Almanya’da otopsi için Adli Tıp Kurumu’nda bulunduğu öğrenildi.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI