Bugun...



Bodrum Yalıkavak Marina’ya uluslar arası yılın marinası ödülü verildi

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Yalıkavak Marina’ya bugün düzenlenen törenle Yılın süper Yat Marinası ödülü verildi. Marina Direktörü Deniz Akaltan “Dünyanın en gözde marinaları arasında yer almak ve son 4 yılda üç kez bu ödüle layık olmaktan Türk marinacılığı ve deniz sektörü açısından gurur duyuyoruz” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 25-10-2022 15:57

Bodrum Yalıkavak Marina’ya uluslar arası yılın marinası ödülü verildi

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Yalıkavak Mahallesi’nde bulunan ve uluslar arası mega yatlarla yelken dünyasına ev sahipliği yapan Yalıkavak Marina’naya bugün düzenlenen törenle Yılın Süper Lat Marinası ödülü verildi. Dünya yatçılık sektörünün en prestijli kurumlarından biri olan The British Yacht Harbour Association’ın (TYHA)  Global Genel Müdürü Jonathan White, TYHA  Türkiye Temsilcisi Murat Tuncer ve marina direktörü Deniz Akaltan tarafından düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapıldı.

 

 

4 YILDA ÜÇ KEZ BU ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLMEK GURUR VERİCİ

Marina direktörü Akaltan yaptığı açıklamada “Yalıkavak Marina olarak 2018 yılında değişen logomuz ve ismimiz ile birlikte Herşey Sizin İçen mottosuyla faaliyet göstermeye başladık ve son 4 yılda üç kez dünyanın en iyi marinası seçilmekten mutluyuz. Bir marina olarak sektörün zirvesinde faaliyet göstermekten çok çok mutluyuz. “2018-2019 Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödüllerine layık görülen ve yine TYHA tarafından 5 Altın Çıpa derecesi ile ödüllendirilerek Türkiye’nin “5 Altın Çıpa Platin” (5 Gold Anchors Platinum) derecesine sahip ilk marinası olan Yalıkavak Marina olarak dünya çapında kazandığımız başarıları 2022 Yılının Süper Yat Marinası ödülü ile  geçtiğimiz günlerde yine taçlandırmıştık. Türkiye’nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinası Yalıkavak Marina olarak her zaman bir numaralı marina olmamızı sağlayan tüm dostlarımıza müteşekkiriz. Yalıkavak Marina’mızı ziyaret ederek ödülümüzü getirme nezaketinde bulunan tüm TYHA ekibine de gönülden teşekkürlerimizi sunarız. Bu ziyaretleri bizleri hem onurlandırdı hem de ülkemiz için daha çok çalışma motivasyonumuzu artırdı. Yalıkavak Marina olarak, Türkiye’yi temsil etme vizyonumuz ışığında dünya çapında ödüller almak bizi her zaman gururlandırıyor. Türkiye’yi ve Yalıkavak Marina’yı, lüks yaşam stili tutkunları ve deniz aşıkları için bir numaralı destinasyon yaptık. Türkiye’nin Riviera’sı olarak bilinen Bodrum Yarımadası’nı ve Yalıkavak Marina’yı uluslararası platformlarda tanıtarak Türkiye’yi dünya çapında temsil etmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

 

DÜNYADA SADECE 10 MARİNA BU ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

Jonathan White ise marina yönetimlerinde hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyeti ile uluslar arası alanda büyük başarı gösteren marinanın Türkiye’den ilk ve tek Platin çıpa almaya hak kazanan marina olduğunu belirterek “Bu platin çıpa yani marinaların kalitesini gösteren seviye dünyada 10 ve Akdeniz’de ise sadece 4 marinada bulunmaktadır. Bu nedenle gerek hizmet kalitesi, gerek müşteri memnuniyeti ve istikrarlı yönetimi ile bu ödülleri almaya hak kazanan marina ve yönetimini ödüllendirdik. Bu ziyaretimizin iki nedeni bulunuyor. Hem “Dünyanın En İyi Marinası” ödülünü teslim etmek hem de Yalıkavak Marina’nın Altın Çıpa Platin derecesini almasını kutlamak için buradayız. “Dünyanın En İyi Marinası” oylaması 10 yıldır düzenlenen önemli bir organizasyon ve son 3 yıldır Yalıkavak Marina bu zorlu oylamadan ödüllerle dönmeyi başardı. Bu oylamalarda marinaların servis ve hizmet kalitesinin çok iyi olması ve misafirlerinin memnuniyeti en önemli kriter. Yalıkavak Marina’ya 2022 Yılının Süper Yat Marinası ödülünü şahsen vermekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum.” dedi.

 

 

TÜRK DENİZCİLİK SEKTÖRÜ AÇISINDAN ÖNEMLİ BİR BAŞARI

TYHA Türkiye Temsilcisi Murat Tuncer “Marina sektörü, yatçılık ve yat turizminin kalbidir. Tüm dünyada denizcilik sektöründe en büyük yatırım ve istihdam alanı sağlayan işletmelerdendir. Ülkemizde deniz turizm sektörünün hizmet ve kalite standartlarını daha yükseğe taşıyan marinalarımızı görmekten dolayı çok mutluyuz.  Yalıkavak Marina da TYHA tarafından “5 Altın Çıpa Platin” ödülünü alan Türkiye'nin ilk ve tek marinası olmuş ve dünyanın ilk 10 marinası arasına girmiştir. Bu hem sektörümüz hem de ülkemiz için büyük bir gurur kaynağı olmuştur. Türkiye’de bir marinanın platin çıpa ödülüne layık görülmesi ve dünya çapında yüzlerce marinanın katıldığı “Yılın Marinası” gibi uluslararası bir ödülü 4 yılda 3. kez kazanması ülkemizin yurtdışında tanıtımında da çok önemlidir. Yalıkavak Marina’ya da tüm bu gayret ve çalışmaları için sektörümüz adına teşekkürlerimizi sunmak isteriz.” dedi. Konuşmaların ardından White, direktör Akaltan’a plaket ve ödül belgelerini verdi.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI