Bugun...



Bodrum ve Milas’ta suç örgütü üyeleri suikast silahı ile yakalandı

Muğla’nın Milas ve Bodrum ilçelerinde polisin yaptığı operasyonlarda Sedat Peker suç örgütüne üye kişilerle aralarında suikast silahı bulanan ruhsatsız tabancalar ele geçirildi. Biri emekli polis beş kişi göz altına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 19-05-2021 18:12

Bodrum ve Milas’ta suç örgütü üyeleri suikast silahı ile yakalandı

Muğla’nın Milas ilçesinde bir ihbarı değerlendiren Milas İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 34 TC 3282 plakalı aracı durdu.

 

SUİKAST SİLAHI ELE GEÇİRİLDİ

 

Araçta yapılan aramada biri suikast silahı olarak tabir edilen kalem silah ile birlikte 26 adet fişek, ayrıca bir adet ruhsatsız tabanca 2 şarjör ve 30 adet mermi ele geçirildi.

Otomobilde bulunan emekli polis M.K. ile M.T. yakalanarak gözaltına alındı.

 

ŞAHİNLER SUÇ ÖRGÜTÜ İLE İLTİSAKLI KİŞİLER

 

Otomobilde ki M.K. ve M.T. ile birlikte bulunan S.Y.  isimli şahısda  aynı suçlardan göz altına alındı.Yapılan soruşturmada göz altına alınan üç kişinin Sedat Şahin (Şahinler) suç örgütüne üye oldukları ve bu yapıyla iltisaklı oldukları açıklandı.

Üç kişinin İçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgulamalarının devam ettiği belirtildi.

 

SEDAT PEKER’İN ADAMI BODRUM’DA YAKALANDI

 

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ise yapılan operasyonda Sedat Peker organize Suç Örgütüne yönelik 2021 yılı Nisan ayında yapılan operasyonda firari konumda olan E.K. isimli şahsın arkadaşları, D.H.  ve M.P.isimli şahıslar ile birlikte Yalıkavak Mahallesinde faaliyet gösteren A.C isimli otelde konakladığı tespit edilmiş
Şahısların üzerinde, konakladıkları otel odasında ve araçlarında yapılan aramalarda  1 adet ruhsatsız tabanca ile 10 adet mermi ele geçirildiği açıklandı.

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI