Bugun...



Bodrum’un manzarası Halikarnas Balıkçısı Seyir Terası’ndan izlenecek

Dünyaca ünlü edebiyatçı Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir Kabağaçlı’nın adının verildiği Seyir Terası Yokuşbaşı Mahallesi’nde açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 15-01-2021 11:02

Bodrum’un manzarası Halikarnas Balıkçısı Seyir Terası’ndan izlenecek

Bodrum Belediyesi tarafından Yokuşbaşı’nda yapımı tamamlanan Halikarnas Balıkçısı Seyir Terası ve  parkta, Kabaağaçlı'nın dünyanın çeşitli yerlerinden getirterek diktiği bitkiler yer aldı. Yokuşbaşı'ndan  Bodrum şehir merkezine inerken Emin Anter Bulvarı'nın sağ yanında kalan Halikarnas Balıkçısı Seyir Terası Parkı, bitkilerin yanı sıra, doğal taşlar ve çift gözlü seyir dürbünü ile Bodrum Kalesi, Haremtan Tepesi ve Gökova manzarası rahatlıkla izlenebilecek

 

Belediye Başkanı Ahmet Aras “ Bodrum’un güzelliğine güzellik katmak istiyoruz. Bodrum’da yaşayan herkesin, her şeyden önce Bodrum’a olan duygu bağını güçlendirmek ve bu ortak duygunun hep birlikte birer parçası olma arzusundayız. Çünkü biliyoruz ki sevmeden, hayatımızdaki doldurulmaz yerinin farkına varmadan, bu kenti gelecek kuşaklara, güzelliklerini ve değerlerini koruyarak bırakmamız hiç de kolay değil." diyerek Halikarnas Balıkçısı’nın heykelinin Seyir Terası’na dikileceğini söyledi.




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI