Bugun...



Bodrum Sıcak Haber Gazetesi yayın hayatına başladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaklaşık bir yıldır internet üzerinden haber yayını yapan Bodrum Sıcak Haber bugün itibaren haftalık gazete olarak yayın hayatına başladı. Sıcak Haber Genel Yayın Yönetmeni Selim Turan “Bodrum’un büyükşehirlerden hiçbir farkı yok, okuyucularımıza anında gelişen her türlü haberi objektif ve sağlıklı olarak okuyucularımıza duyuracağız. Haber portalımız gazetemiz ile daha da güçlendi” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 26-03-2022 15:58

Bodrum  Sıcak Haber Gazetesi yayın hayatına başladı

Muğla’nın bodrum ilçesinde bir yıl önce internet üzerinden yayına başlayan Bodrum Sıcak Haber bugün hem birinci yılını kutladı hemde haftalık gazete olarak yayın hayatına başladı.

 

BİRİNCİ KURULUŞ YILI PASTASI KESİLDİ.

Gazete ve haber sitesinin tanıtım toplantısı Bodrum Belediye s Trafo Cafe’de yapıldı. Bodrum Belediye Bşakanı CHP’li Ahmet Aras ile basın mensuplarının katıldığı toplantıda yayın organının 1. Yıl kutlama pastası kesildi.

Bodrum’da yaşayan iş insanı Selim Turan ‘ın genel yayın yönetmenliğini de yaptığı Bodrum Sıcak Haber Gazetesi’nin haftalık 5 bin adet olarak yayın hayatına başladığını belirtildi.

 

GÖRDÜĞÜMÜZ DESTEK GAZETE ÇIKARMAMIZA NEDEN OLDU

Gazete çalışanları ve muhabirleri ile birlikte basın açıklaması yapan Selim Turan “Ekonomik olarak zor bir dönemden geçmemize rağmen yayıncılığımızda aldığımız kararları hayata geçirmekten çekinmedik. Haftada 5 bin adet basım ile bugün gazete olarak yayın hayatına başladık. Bodrum’un büyükşehirlerden hiçbir farkı yok, okuyucularımıza anında gelişen her türlü haberi objektif ve sağlıklı olarak okuyucularımıza duyurucağız. Haber portalımız gazetemiz ile daha da güçlendi. Hem ilçemizin tanıtımına hemde okuyucularımıza en sağlıklı en doğru haberleri ulaştırmak için tüm gücümüzle gayret göstereceğiz. İlçede gördüğümüz destek üzerine gazete çıkarmakta ne kadar doğru bir karar aldığımız görüyoruz” diye konuştu.

 

 

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras  “Selim beyin çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Özellikle kamuoyunun bilgilendirilmesi noktasında ciddi çalışmalar yapıyor. Barınaklar konusunda yaptığı haberlerin ardından kendimizi bir daha değerlendirip farklı çalışmalar yaptık. Basın bu konuda çok büyük önem taşıyor. Tabi eleştiri ve kamuoyunu aydınlatma hakkı basının en büyük görevi ve önemidir. Ekonomik açıdan bu zor zamanlarda yeni bir girişim yapmak da çok zor. Hem girişimcilik hem de Bodrum’un yayın hayatına verdiği katkıdan dolayı kutluyorum.” dedi. 

 




Editör: Yaşar Anter




İLİŞKİLİ HABERLER

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI