Bugun...



Bodrum sahillerinde Eylül’de turist bereketi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde okulların açılması ile birlikte yerli turistlerin önemli bölümü geldikleri kentlere döndü. Bodrum sahilleri Avrupalı ve Orta doğulu turistlerle doldu, turist rezervasyonlarının ekim ayının sonuna kadar belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 10-09-2021 15:19

Bodrum sahillerinde Eylül’de turist bereketi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde okulların açılması ile birlikte tatilde olan ve büyük kentlerden gelenlerin önemli bölümü geri döndü. İkinci konutlarında yaklaşık 4 aydır tatilde bulunanlarda geri dönünce Bodrum’un şehir merkezindeki Kumbahçe, Paşatarlası, Bitez, Gümbet sahilleri yabancılara kaldı.

 

KARA ADA ILICASI VE KOYLARA AKIN ETTİLER

 

Sahillerde bol bol güneşlenen ve su sporları yaparak tatilin tadını çıkartan Avrupalı ve Orta Doğulu turistlerin önemli bir bölümü de günübirlik tur tekneleri ile mavi yolculuğa çıkarak Bodrum koylarını ve kara Ada Ilıcası’nı gezdi denize girdi.

 

 

TEK BİR MÜŞTERİ KALSA BİLE OTELİ KAPATMAYACAĞIZ

 

30 derece hava sıcaklığı ve 20 derece deniz suyu sıcaklığı nedeniyle özellikle yabancıların Bodrum’u tercih etmeye devam ettiğini belirten turizmci Celal Yetiş “Çok kötü veya çok iyi bir sezon geçirdik diyemeyiz. Tesislerimizi açtık, zarar etmemeye çalışıyoruz, havaların bu yıl normalin üzerinde sıcak gitmesi nedeniyle ciddi talep oldu ve kasım ayının ortalarına kadar müşterimiz var, tek bir müşteri kalana kadar otelimizi kapatmayacağız, turizm sektörü bu sıkıntıları aşacak” diye konuştu.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI