Bugun...



Bodrum kavruldu saatlerce denizden çıkmadılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün hava sıcaklığının 43 dereceye ulaşması yerli ve yabancı turistlerin sahillere akın etmesine neden oldu. Denize girenler saatlerce sudan çıkmadı, sağlık konusunda uyarılar geldi. İlçede hava sıcaklığının hafta sonuna doğru etkisini arttıracağı belirtildi.

facebook-paylas
Tarih: 25-07-2022 17:46

Bodrum kavruldu saatlerce denizden çıkmadılar

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu gün hava sıcaklığının 5-6 derece birden artması yerli ve yabancı turistlerin sahillere akın etmesine neden oldu. Turistik Gümbet plajında denize girenler saatlerce çıkmadı. Hava sıcaklığının 43 deniz suyu sıcaklığının ise 22 dereceye ulaştığı ilçede turistler serinlemek için bol bol su sporları mavi yolculuğa çıktı.

 

SICAKLIK SEVİYESİ NORMALLERİ AŞTI

Ankara’da tatile gelen emekli doktor evli ve iki çocuk babası 62 yaşındaki Dursun Ali Çelik “Üç gün önce Bodrum’a geldik, ancak bugün hava sıcaklığı aniden arttı. Adeta çöl sıcakları geldi,. Rüzgarla beraber sıcaklık 45-46 derecede hissediliyor Yaşlıların ve kalp ve solunum rahatsızlığı olanların kesinlikle öğle saatlerinde dışarı çıkmaması gerekir. Zaten denize girseniz bile serinleyemiyorsunuz, hangi yaşta olursa olsun güneşte bile durmak tehlikeli” dedi.

Bodrum ilçesinde sıcaklıkların hafta sonuna doğru giderek etkisini arttıracağı belirtildi.

 

 

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI