Bugun...



Bodrum guletlerinin bu yılki rotası Atatürk'ün doğduğu ev ve Selanik kenti olacak

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu yıl 35.kez düzenlenecek olan The Bodrum Cup Uluslar arası Ahşap Yat Yarışmaları’nda Bodrum’un dünyaca ünlü guletlerinin rotasında Yunanistan’ın Selanik kentinde Ulu Önder Atatürk'ün doğdu ev ziyaret edilecek.

facebook-paylas
Tarih: 23-09-2023 13:22

Bodrum guletlerinin bu yılki rotası Atatürk'ün doğduğu ev ve Selanik kenti olacak

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu yıl 35. Kez düzenlenecek olan The Bodrum Cup Uluslararası Yelkenli Ahşap Yat Yarışmaları 17-21 Ekim 2023 tarihlerinde düzenlenecek.

YARIŞMANIN ROTASI ATATÜRK’ÜN DOĞDUĞU EV

Yaklaşık 150 yatın katılmasının beklendiği The Bodrum Cup yarışmalarının bu yılki temasının, Cumhuriyetimizin 100'üncü yılının coşkusuyla birlikte rotanın Atatürk’ün evinin bulunduğu Yunanistan’ın Selanik kenti ile İstanbul olacağı açıklandı. Yarışma komitesi ve yatçılar 7 Ekim tarihinde Selanik’te Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün doğduğu evi ziyaret edecek. 8 Ekim tarihinde ise Dolmabahçe Sarayı’nın önünde kortej geçişi yaptıktan sonra Bodrum’a dönecek.

17 Ekim tarihinde start alacak yarışmalar da dereceye girenlere ödülleri  21 Ekim Cumartesi gecesi düzenlenecek ödül töreninde verilecek.

The Bodrum Cup yarışmalarının basın ve tanıtım toplantısı İstanbul'da yapılacak.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI