Bugun...



Bodrum Güçbirliği Başkanı Kayhan: Bodrum’un acilen huzurevine ihtiyacı var

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan ilçede acilen bir huzur evine ihtiyaç duyulduğunu belirterek “Bodrum’da bakıma muhtaç, ihtiyaç sahibi çok yaşlı vatandaşımız var. Bakanlığın ve belediyenin bu konuda yaklaşık 2 yıl önce başlattığı ve ayırdığı arazide durum nedir bilmiyoruz, ancak başlandığı anda dernek olarak her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

facebook-paylas
Tarih: 09-11-2022 10:28

Bodrum Güçbirliği Başkanı Kayhan: Bodrum’un acilen huzurevine ihtiyacı var

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan yaptığı açıklamada Bodrum’un en önemli ihtiyaçlarından biri olan huzur evinin bir an önce ilçeye kazandırılması için çağrı yaptı.

 

BAKANLIK 11 DÖNÜM ARAZİYİ HUZUREVİ İÇİN TAHSİS ETMİŞTİ

Kayhan açıklamasında Bodrum’un en önemli eksikliklerinden biri olan huzur evi için Bodrum Güçbirliği Derneği olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirterek “ Yaklaşık 1,5 yıl önce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında bir protokol yapılmış ve Ortakent Yahşi’de bulunan 11 dönümlük alan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na tahsis edilerek, bu araziye huzur evi yapılacağı  duyurulmuştu. Önceki yıllarda Bodrum Belediyesi’nin de huzur eviyle ilgili bazı çalışmaları olmuş, ancak bugüne kadar somut bir çalışma ortaya çıkmamıştı” ifadelerini kullandı.

 

 

BODRUM İÇİN EN ÖNEMLİ İHTİYAÇLARDAN BİRİ

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, huzur evinin Bodrum için acil ihtiyaçlardan biri olduğunu söyleyerek “Bodrum’da bakıma muhtaç, ihtiyaç sahibi çok yaşlı vatandaşımız var. Bu vatandaşlarımız çok kısıtlı imkanlarla hayatlarını idame ettirmeye çalışıyor. Bu vatandaşlarımızın barınma ve bakım sorunu büyük ihtiyaç. Geçici çözümlerle birşeyler yapılmaya çalışılsa da maalesef Bodrum’da huzur evi büyük bir ihtiyaç haline geldi. 1,5 yıl önce 2 bakanlığımızın girişimi bizleri heyecanlandırdı. Ancak projede son durum ne, Bodrum’a huzur evi ne zaman yapılacak bilmek istiyoruz. Ayrıca belediyelerimizden de bu yönde bir çalışma bekliyoruz. Bodrum’a huzur evi yapımı kesinlik kazanınca eminiz ki hayırsever Bodrumlular çok yardımcı olacaklardır. Biz Bodrum Güçbirliği Derneği olarak her türlü desteğe hazırız” dedi.

Bodrum’da bakıma muhtaç ve kimsesiz yaşlılar yaklaşık 18 yıldır Bodrum Belediyesi tarafından Kumbahçe Mahallesi’nde organize ettiği bir pansiyonda konaklamaları ve tedavileri sağlanıyor.

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI