Bugun...



Bodrum’dan Ukrayna’ya 1 TIR yardım gönderildi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen ve üç haftada toplanan 1 TIR yardım bugün düzenlenen tören ile yola çıkarıldı. Bodrumlu Ukraynalılar Derneği Başkanı İrina Demiroğlu “Biz buradayız gönlümüz ülkemizde, elimizden ne geliyorsa Türk dostlarımız ile yapıyoruz. Düzenlediğimiz kampanyada temin ettiğimiz yardımları yola çıkardık, kampanyayı sürdürüyoruz, dileğimiz bir an önce savaşın son bulması “ diye konuştu.

facebook-paylas
Güncelleme: 12-03-2022 15:25:45 Tarih: 12-03-2022 14:59

Bodrum’dan Ukrayna’ya 1 TIR yardım gönderildi

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki Bodrum Gönüllüleri, Bodrum Belediyesi, Bodrumlu Ukraynalılar Derneği ve Bodrum Kızılay Şubesi’nin destekleriyle devam eden Ukayna- Rusya savaşında mağdur ailelere ulaştırılmak üzere düzenlenen ve üç hafta süren yardım kampanyasında toplanan 1 TIR’lık yiyecek, hijyen, giysi, çocuk pedleri ve benzeri malzemeler bugün yola çıkarıldı.

 

 

SAVAŞ DEĞİL BARIŞ İÇİN BİR OLALIM

Savaş Değil Barış İçin bir Olalım sloganı ile düzenlenen kampanya için Bodrum Gönüllüleri sözcüsü Taner Akbal, Bodrum Kızılay Şube Başkanı Said Güllüoğlu ve Bodrumlu Ukraynalılar Derneği Başkanı Eİrina Demiroğlu ile Ukraynalı vatandaşlarda yüklemeye yardımcı oldu.

 

 

BİZ BURADAYIZ KALBİMİZ ÜLKEMİZDE

 

İrina Demiroğlu basın mensuplarına yaptığı açıklamada malzemelerin Ukrayna’nın İstanbul Büyükelçiliği aracılığı ile ülkelerine gönderileceğini belirterek “Biz buradayız gönlümüz ülkemizde, elimizden ne geliyorsa Türk dostlarımız ile yapıyoruz. Düzenlediğimiz kampanyada temin ettiğimiz yardımları yola çıkardık, kampanyayı sürdürüyoruz, dileğimiz bir an önce savaşın son bulması. Destekleri için tüm Bodrumlulara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

 

İrina Demiroğlu

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER AKTÜEL Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI