Bugun...



Bodrum’da yelkenler turizm haftası için açıldı

Bodrum'da yat yarışçılarının buluştuğu SCHÜCO-BAYK Kış Trofesi'nin altıncı ayağında yelkenler Turizm Haftası için açıldı.

facebook-paylas
Tarih: 19-04-2023 16:47

Bodrum’da yelkenler turizm haftası için açıldı

 

Bodrum Açık Deniz Yelken Kulübü, Milta Bodrum Marina iş birliği ile düzenlenen SCHÜCO-BAYK Kış Trofesi'nin altıncı ayağında yarışların startı ve ödül töreni organizasyonu Turizm haftası etkinlikleri programına eklendi. Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’ın komite teknesinden verdiği starta ile başlayan yarışlarda

 

ilk gün, rüzgarın hızı yarış yapılabilecek seviyelerden yüksek olduğu için ekipler Milta Bodrum Marina’da kaldı. İkinci gün ise Bodrum ve Karaada arasındaki koy içi parkurdaki yarışla güne başlandı.

 

 

 

Yarışçılar, bol rüzgarlı havadaki iki yarışla, yaklaşık 27 millik rotada en iyi dereceyi elde etmek için gayret gösterdi. Ekipler heyecanlı ve keyifli anlar yaşadığı yarışları tamamlayıp Milta Bodrum Marina'ya döndü

Yat yarışçıları, Turizm Haftası için açılan yelkenlerini toplandıktan sonra Marina Yacht Club'da katıldıkları ödül töreniyle yarış haftasını tamamladı. Kategorilerinde ilk üçe girenler altıncı ayak kupalarını alırken, birinci olan ekipler ayrıca Turizm Haftası Kupası’nın da sahibi oldu.
 

 

 

 

Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü Vis Komodoru Ahmet Ediboğlu, katılımlarından dolayı protokol üyelerine teşekkür ederek, bundan mutluluk duyduklarını, güzel bir yarış haftasını daha tamamladıklarını söyledi. 

 

 

 

 

 

Turizm Haftası kupalarının sahipleri
IRC A  -  Lemon
IRC B1 - Passion II Lobster Sailing Team
IRC B2 - Nora Infinia,
IRC B3 - Lady Sollare
Destek 1- Singlestar
Destek 2 - Mırmır-Kechi Sailing Team

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER SPOR Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI