Bugun...



Bodrum’da su isale hattı patlamaları bıktırdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde DSİ tarafından yapılan su isale hattında sık sık meydana gelen patlamalar vatandaşların sert tepkisine neden oldu. Su isale hattı bu kez turistik Yahşi mahallesinde patladı ev ve işyerleri sular altında kaldı. Caddenin ortasında göçük oluştu.

facebook-paylas
Tarih: 23-02-2024 10:29

 Bodrum’da su isale hattı patlamaları bıktırdı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde DSİ tarafından yapılan su isale hattında sık sık meydana gelen patlamalar vatandaşların sert tepkisine neden oldu.

YOLUN ORTASINDA DEV GÖÇÜK OLUŞTU

Su isale hattı bu kez turistik Yahşi Mahallesi Kargı Caddesi’ndeki 50. Yıl Sitesi’nin önünde patladı. Su isale hattının patlaması ile caddede iki metre derinliğinde 3 metre genişliğinde geniş göçük oluştu. Cadde güvenlik önlemleri alınarak trafiğe kapatılırken caddeden akan tonlarca su bazı ev ve işyerlerini sular altında bıraktı.

DAHA NE KADAR PATLAYACAĞI BELLİ DEĞİL

MUSKİ (Muğla Büyükşehir Kanalizasyon ve Su İşleri Müdürlüğü) ekipleri hattın suyunu keserek onarım işlerine başladı. Bu arada Konacık, Ortakent ve Yahşi mahallelerinin bazı bölümleri susuz kaldı.

Mahallede yaşayan evli ve iki çocuk annesi Merve Gül Demir (48) “Bu hat 4 yıldır her hafta bazen her gün bir yerlerde patlıyor, kalitesiz ve basınca dayanıklı olmayan borular kullanılmış, daha ne kadar patlayacağı ve bizim bu çileyi daha ne kadar çekeceğimiz belli değil” diye konuştu.




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI