Bugun...



Bodrum’da silahlı çatışmada yaralanan polisten iyi haber var

Muğla’nın Bodrum ilçesinde üç gün önce silah kaçakçıları ile çıkan çatışmada yaralanarak Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 29 yaşındaki polis memuru Abdülkadir Doğan’ın sağlık durumunun iyiye gittiği duyuruldu.

facebook-paylas
Tarih: 18-06-2021 20:58

Bodrum’da silahlı çatışmada yaralanan polisten iyi haber var

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Ortakent Mahallesi Giritli sokakta silah kaçakçıları olduğu iddia edilen 4 kişi ile girilen silahlı çatışmada 26 yaşındaki polis memuru Ercan Yangöz yaşamını yitirmiş 29 yaşındaki memuru Abdülkadir Doğan ise yaralanmıştı.

 

DOĞAN’IN SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

 

Ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan Doğan’ın hayati tehlikesini atlattığı, sağlık durumunun iyiye gittiği belirtildi. Bodrum Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Oğuz Şahin ve partililerle Doğan’ın ziyaret eden AK Parti ilçe başkanı Osman Gökmen yaptığı açıklamada “Ortakent'de geçtiğimiz gün çıkan çatışmada 1 kahraman polisimiz şehit olmuş, 1 kahraman polisimiz yaralanmıştı. Bugün yaralı kahramanımız Abdülkadir Doğan'ı hastanede ziyaret ettik. Kendisinin sağlık durumunun iyi olduğunu gördük, mutlu olduk. Şehit ve yaralı kahramanlarımızı Bodrum hiç unutmayacak” dedi.

 

(Abdülkadir Doğan hastaneye böyle getirilmişti)

 

18 KİŞİNİN İFADESİ DEVAM EDİYOR

 

Muğla polisinin olayın ardından Bodrum ve üç ilde yaptığı operasyonlarda 18 kişinin gözaltına alındığı ve ifadelerin Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde alınmaya devam ettiği belirtildi. Olaydan sonra silahı ile birlikte yakalanan F.Ö:’nün  polis Ercan Yangöz’ü öldürdüğünü itiraf ettiği belirtilmişti.

 

 




Editör: Melis Anter- Yaşar Anter




Etiketler :

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI