Bugun...



Bodrum’da şiddetli lodos tekneleri karaya sürükledi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu sabah saatlerinden itibaren etkili olan şiddetli lodos balıkçı kayıklarını karaya sürükledi, onlarca restoran ve turistik tesisi sular altında bıraktı.

facebook-paylas
Güncelleme: 25-01-2021 17:01:33 Tarih: 25-01-2021 16:08

Bodrum’da şiddetli lodos tekneleri karaya sürükledi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bu sabah saatlerinden itibaren etkili olmaya başlayan şiddetli lodos ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli lodos nedeni ile enerji ve iletişim hatlarında aksamalar oldu, bazı evlerin güneş enerji sistemleri zarar gördü.

 

 

TEKNELERİ KURTARMAK İÇİN SAHİLE KOŞTULAR

 

Şiddetli lodosta balıkçı kayıkları karaya sürüklendi. Teknelerini kurtarmak için tekne sahipleri sahillere akın etti. Bazı teknelerin hasar gördüğü görüldü. Kumbahçe ve Paşatarlası sahilinde dev dalgalar kapalı olan restoran ve otellerin içerisine kadar girdi. Bazı otellerin önündeki teras ve pergulalar zarar gördü. Liman Başkanlığı ve sahil güv enliğin zamanında uyarısı ile büyük tekneler ve yatlar liman ve barınaklara sığınarak zarar görmedi.

Güllük limanından aldıkları kuru yükü İsrail’e götüren gemiler ise Bitez, ORtakent ve Akyarlar önlerine sığındı. Şiddetli lodosun Bodrum’da 48 saat daha aralıklı yağışlarla etkisini sürdüreceği belirtildi.

 

 

 

 




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI