Bugun...



Bodrum’da sağanak yağış kazalara neden oldu üç yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış nedeniyle sık sık kazalar meydana geldi, üç kişi yaralandı.

facebook-paylas
Tarih: 31-10-2021 22:24

Bodrum’da sağanak yağış kazalara neden oldu üç yaralı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün akşam saatlerinde başlayan ve aralıklarla devam eden sağanak yağış kazalara neden oldu. Yağışlarda kayganlaşan yollarda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücüler kaza yaptı.

Torba Mahallesi Kaynar Mevkii’nde meydana gelen kazada 48 AAT 807 plakalı otomobil uçuruma yuvarlandı. Bodrum’dan Milas’a giden ve halıcık yaptıkları belirtilen Ahmet G. ile Hüseyin G. kaza sonra sıkıştıkları otomobilden vatandaşlar ve 112 acil sağlık ekiplerinin yardımı ile kurtarıldı. Ahmet G. ve Hüseyin G. ambulans ile Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı, şahısların hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Aynı yerde  5 dakika sonra ikinci bir kaza meydana geldi.

Torba Mahallesi’nden İzmir istikametine giden 34 RR 3524 plakalı araç ise Kaynar Kavşağı’nda kayarak orta refüje çarptı ve karşı istikamete geçerek durabildi. Kazayı otomobilde bulunan iki kişi hafif sıyrıklarla atlattı. Torba Mahallesi'nde oturduğunu belirten sürücü "Kaynar kavşağına gelirken arıcımız birden kaymaya başladı, frenlerimiz bile tutmadı, önce orta refüje çarptık sonra karşıya geçtik. bizim kazadan 5 dakika sonra aynı yerde bu kez diğer taksi kayarak yoldan çıktı, içinde iki kişivardı" diye konuştu. Polis kazalarla  ilgili soruşturma başlattı.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




Etiketler : kaza torba kaynar

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI