Bugun...



Bodrum ‘da ormanda piknik kabusa döndü iki çocuk kayboldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün aileleri ile birlikte Pedasa Dağı’na pikniğe giden iki ortaokul öğrencisi çocuk kayboldu. Aileleri polis ve jandarmaya müracaat etti, arama kurtarma çalışmaları başlatıldı.

facebook-paylas
Güncelleme: 13-02-2021 19:56:06 Tarih: 13-02-2021 14:15

Bodrum ‘da ormanda piknik kabusa döndü iki çocuk kayboldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan ortaokul 3. Sınıf öğrencileri Emine Gül Koca (12) ile Yasmin Wundirlich (12) bugün aileleri ile birlikte Konacık Mahallesi’ndeki Pedasa Dağı’ndaki ormanlık alana pikniğe gitti.

Bir süre sonra oynamak için ailelerinin yanından ayrılan iki çocuk ortadan kayboldu. Kaybolan çocukları aileleri yaklaşık iki saat süren aramada bulamayınca polis, jandarma ve AFAD ekiplerine haber verdi. İki çocuğu bulmak için bölgede arama kurtarma çalışmaları başlatılırken anne Hülya Wundirlich  yaptığı açıklamada “Öğle saatlerinde kızım ve arkadaşları ile birlikte iki aile pikniğe geldik, bir süre sonra Yasmin ve Eminegül yanımızdan ayrıldılar, fark etmedik çalıların orada oynuyorlar sandık. Kendilerinden ses gelmeyince aramaya başladık ancak bulamadık, ulaşmamız mümkün olmadı. Burası çok dağlık ve ormanlık bir bölge hemen resmi makamları arayarak yardım istedik, çok endişeliyiz” dedi. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. GELİŞMELERİ DUYURMAYA DEVAM EDECEĞİZ




Editör: Melis Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI