Bugun...



Bodrum’da kısıtlamasız ilk Pazar oldu, sahiller doldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde pandemi döneminin ardından kısıtlamasız ilk Pazar günü tatilcier ve ilçede yaşanlar sahillere akın etti. Onlarca tekne mavi yolculuğa çıkarken ilçenin dünyaca ünlü plajlarında adım atacak yer kalmadı.

facebook-paylas
Tarih: 04-07-2021 22:14

Bodrum’da kısıtlamasız ilk Pazar oldu, sahiller doldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün pandemi sonrasının ilk kısıtlamasız Pazar günü sahillerde renkli görüntüler oluştu. Yaklaşık 40 derece hava sıcaklığı ve 19 derece deniz suyu sıcaklığı nedeniyle yerli ve yabancı turistlerle, pandemi döneminde ilçeye yerleşen ikinci konutlarda yaşayanlar plajlara atın etti. Bodrum’un Ortakent Mahallesi’ndeki dünyaca ünlü Camel Beach ile Gümbet Mahallesi plajı öğle saatlerinden itibaren tamamen doldu.

 

 

TEKNELERLE MAVİ YOLCULUĞA ÇIKTILAR

 

Sahilleri dolduranlar deniz içerisinde bol su sporu yapıp voleybol oynarken Bodrum Limanı ve Halikarnas İskelesi’nden hareket eden günübirlik tekneler turistleri Bodrum’un cennet koylarına götürdüler. Koylardaki tekne trafiği dikkat çekerken tatil için Bodrum’a gelen bazı vatandaşlar ise tedirgin olduklarını söylediler.

 

HER İŞTE OLDUĞU GİBİ NORMALLEŞMEDE ACELECİ DAVRANIYORUZ

 

Eşi ve iki çocuğu ile Aydın’dan tatile gelen Emin Küçük( 45) “Herkesin keyfi yerinde, herkes mutlu, turizm eski günlerine dönüyor, ama bilim insanları hala pandemiyi atlattık demiyor, bence birçok işte olduğumuz gibi normalleşmede de çok aceleci davranıyoruz, inşallah pandeminin eski günlerine dönmeyiz" diye konuştu.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI