Bugun...



Bodrum’da kısa ama renkli 19 Mayıs töreni, Mina ve Maya'nın bayram heyecanı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bugün kutlanan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı töreni kısa ama renkli görüntülere neden oldu. Bir grup vatandaşın töreni 120 Milyar Dolar ? yazılı maskelerle katıldığı görülürken, 5 yaşındaki ikizler Maya ve Mina Hatipoğlu’nun törene ellerinde Türk bayrakları ile gelerek Dev Atatürk fotoğrafı önünde saygı duruşunda bulunmaları duygulu anların yaşanmasın neden oldu.

facebook-paylas
Güncelleme: 19-05-2021 13:58:42 Tarih: 19-05-2021 13:53

Bodrum’da kısa ama renkli 19 Mayıs töreni, Mina ve Maya'nın bayram heyecanı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı bu sabah düzenlenen ve kısa süren tören ile kutlandı. Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Belediye Başkanı CHP’li Ahmet Aras, siyasi parti temsilcilerininde katıldığı törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bayram mesajı okundu.

 

 

128 MİLYAR DOLAR ?  YAZILI MASKELERLE TÖRENDE DİKKAT ÇEKTİLER

 

CHP İlçe Başkanı Halil Karahan ve bir grup vatandaşın üzerinde 128 Milyar Dolar ? yazılı maskelerle törene katıldıkları görüldü. Karahan “Haftalardır soruyoruz, vatandaşımızın, gençlerimizin geleceği için sormaya devam edeceğiz. Sadece 128 Milyar nerede değil 128 kuruşun bile hesabını soracağız. Vatandaşımız ve halkımız için sormaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

5 YAŞINDAKİ İKİZLERİN BAYRAM HEYECANI

 

Belediye Meydanı’nda düzenlenen törene, anneleri  THY ‘ndan emekli 40 yaşındaki İnci Hatipoğlu ile birlikte gelen 5 yaşındaki ikizler Mina ve Maya isimli ikizler ellerindeki Türk bayrakları ile töreni dev Atatürk fotoğrafı önünden izledi. Kırmızı beyaz kıyafetleri ile dikkat çeken Hatipoğlu ikizlerin annesi İnci Hatipoğlu “Bizler çocukluğumuzdan bu yana Ulu Önder Atatürk’ün armanağan ettikleri heyecan dolu bayramlar içerisinde büyüdük. Bayramdan bir hafta önce heyecanımız başlardı. Şimdi ise başta salgın olmak üzere on binlerce çocuğumuz bizim yaşadığımız geçmişin bayram heyecanlarını yaşayamıyorlar. Bu nedenle elimden geldiği kadar çocuklarımı Ata’mızın onlara armağan ettiği bayramlara götürüp o heyecanı yaşamaya sağlamaya çalışıyorum” diye konuştu.

Bodrum’daki törenler sırasında onlarca tekne kornalarını öttürdi, yüzlerce tekne direklerini Atatürk posterleri ve Türk bayrakları astı.

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI