Bugun...



Bodrum'da kaldırıma çıkan otomobilin çarptığı İngiliz turist öldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde alkollü bir sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek çıktığı kaldırımda bir İngiliz turiste çarparak ölümüne neden oldu. Kazada otomobil ile duvar arasına sıkışan yaşlı İngiliz turist yaşamını yitirdi, kadın sürücü gözaltına alındı.

facebook-paylas
Tarih: 06-06-2022 12:47

Bodrum'da kaldırıma çıkan otomobilin çarptığı İngiliz turist öldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde ki Gümbet Mahallesi’nde dün geceyarısı meydana gelen olayda Adnan Menderes Caddesi’nde seyir halinde olan M.S.’nin kullandığı 16 EC 714 plakalı otomobil direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu kaldırıma çıktı.

Kaldırıma çıkan otomobil aynı anda arkadaşları ile birlikte eğlence mekanlarından otele dönmekte olan 71 yaşındaki Patrica Bernadette Ward isimli İngiliz turiste çarptı. Ward  duvar ile otomobil arasında sıkışarak feci şekilde yaşamını yitirdi. Saat 02.00 sıralarında onlarca kişinin önünde meydana gelen kaza şok etkisi yarattı. Olay yerine çağrılan ambulanstaki sağlık ekipleri iki hafta önce tatile gelen Ward’ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

Çarpmanın etkisi ile duvarında yıkıldığı olayda alkollü olduğu iddia edilen kadın sürücü M.S. polisler tarafından gözaltına alınırken Ward’ın cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Kazada yaşamını yitiren Ward’ın arkadaşları ise bugün İngiltere’ye dönmek için yola çıkacaklarını belirttiler.

 

 

 

 

 




Editör: Yaşar Anter




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI