Bugun...



Bodrum'da iki yağış arası güneş keyfi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde üç gün süren yağışın ardından bugün açan güneş ve sıcak hava nedeniyle vatandaşlar ve az sayıdaki turist sahillere akın etti. Güneşli ve güzel havanın tadını çıkaranlardan bazıları ise kış ortasında deniz keyfi yaptı.

facebook-paylas
Güncelleme: 05-12-2021 23:37:58 Tarih: 05-12-2021 19:21

Bodrum'da iki yağış arası güneş keyfi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde üç gündür süren soğuk ve yağışlı hava bugün sıcak hava molası verdi. Bu sabah saatlerinden itibaren açan güneşli ve sıcak hava nedeniyle ilçede yaşayanlar sabah erken saatlerinden itibaren sahildeki kafeteryalara akın etti. Bol bol güneşlendi. Birçok vatandaşta oltalarını alıp balığa çıktı.

24 derece hava ve 18 derece deniz suyu sıcaklığının olduğu Bodrum’da bazı turistler deniz keyfi yaptı. Bodrum’da bu akşamdan itibaren yaklaşık 4 gün sürecek soğuk ve yağışlı hava bekleniyor. Bodrum'da yaşayan evli ve bir çocuk annesi İngiliz Anne Craew "Yaklaşık üç dört gündür neredeyse evden dışarı çıkmadık. Bugün komşularla birlikte Gümüşlük sahiline gelerek güneşin ve sıcak havanın tadını çıkardık. Çocuklarımızda sahilde bol bol oynadı" diye konuştu.

 

 




Editör: MELİS ANTER




FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER GÜNDEM Haberleri

HABER ARA

Web sitemize nasıl ulaştınız?


Bizi Takip Edin :
Facebook Twitter Google Youtube RSS
HAVA DURUMU
YAZARLAR
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANANLAR
HABER ARŞİVİ
resmi ilanlar
GÜNLÜK BURÇ
nöbetçi eczaneler
YUKARI YUKARI